Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chůva tvrdí: Syn Angeliny Jolie Maddox (9) pije alkohol!

14. října 2010 | 22:43

Zdá se, že Angelina nedala své bývalé pečovatelce o děti dostatečné odstupné. Ta totiž teď vypráví pikantnosti z soukromí nejoblíbenější hollywoodské rodinky. Ratolesti Angeliny Jolie a Brada Pitta jsou prý nevychované a dokonce nejstarší Maddox už pije alkohol. A to je docela vážné obvinění.

Podle zpovědi chůvy, která nedávno opustila služby u rodiny Jolie-Pitt, je Angelina velmi nezodpovědná matka. Tedy přesný opak, než se na veřejnosti herečka prezentuje. Pečovatelka tedy svým tvrzením zasadila Angelině, kterou Amerika vnímá jako druhou matku Terezu, krutou ránu. A zdá se, že dojde i na žaloby.

Chůva totiž otevřeně popsala, jak vypadá běžný den v usedlosti herců. „Je tam větší chaos, než si kdokoli dokáže představit,“ vypráví vychovatelka. Je sice pravda, že zvládnout šest dětí je asi velký zápřah, ale Agelininy potomci jsou extra nevychovaní.

„Po celém baráku se neustále vykřikují nadávky. Děti po sobě křičí sprostá slova a Angelině vůbec nevadí, že se už od malička dívají na filmy pro dospělé, kde je spousta násilí a sexuální scény!“ Stále v neuvěření popisuje šokovaná chůva.

V domě teče krev

Brangelina, jak pár nazývají zahraniční média, má šest dětí. Tři vlastní – Shiloh (4) a dvojčata Vivienne a Knoxe (2) a tři adoptované – Zaharu (5), Maddoxe (9) a Paxe (6). A evidentně si děti spolu užijí hodně potyček. „V domě neustále teče krev. Děcka se pořád perou. Hlavně Maddox a Pax. A na to, že má pár tolik peněz, nezajistí potomkům ani dobrou stravu. Všichni do sebe stále cpou nezdravé jídlo a fast-food.“

Nejvážnější obvinění ale chůva vyslovila, když začala vyprávět o vyřídilce devítiletého Maddoxe. „Ten kluk už dokonce pije víno! A bez zábran si vezme klíčky od auta a jezdí s ním po rozsáhlých pozemcích, které Jolie-Pittovi vlastní.

Podle slov pečovatelky se prý s celou situací, která se jí vymyká z rukou, Angelina zavírá do svého pokoje a dělá, že se nic neděje. Děti ji prostě přerostly přes hlavu. Jediný, kdo má v domě autoritu je její partner Brad Pitt. Toho děti poslouchají na slovo. Bůh ví, co by Angelina bez Brada dělala.

Autor: amp, lenak