Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nástupkyně Taťány Kuchařové: Co říká na letošní úspěch Krystyny Pyszkové?

18. března 2024 | 11:20

Česká republika zhruba před týdnem oslavila po 18 letech obrovský úspěch, když pětadvacetiletá rodačka z Třince modelka Krystyna Pyszková porazila účastnice ze 111 zemí světa, a vyhrála tak 71. ročník nejprestižnější soutěže krásy Miss World. Radost z úspěchu neskrývá ani Taťána Kuchařová, která byla pro Krystynu oporou i těsně před samotným odletem na soutěž.

Studentka práv a obchodní administrativy získala nominaci na soutěž Miss World vítězstvím v soutěži Miss Czech Republic 2022. Její úspěch ocenila i Taťána Kuchařová jakožto miss world z roku 2006, jejíž je Krystyna nynější následovnicí. „Jsem neskutečně hrdá a pyšná. Tahle holka byla od začátku kvalitní. Tušila jsem, že to takhle dopadne,“ svěřila se Taťána těsně po úspěchu pro TV Prima. „České holky jsou výjimečné a zanecháváme obrovskou stopu ve světě,“ dodala.

Opora a předtucha Taťány

Těsně před odletem do Indie se nynější světová královna krásy Krystyna Pyszková s Taťánou Kuchařovou potkaly. „Musím říct, že když jsme se s Krystynkou setkaly den před jejím odletem na rychlou kávu, tak jsem měla intuici, že tahle holka ten titul ponese dál a že má opravdu velké šance. Je to opravdu kvalitní člověk a má v sobě obrovskou pokoru,“ řekla pro Primu Kuchařová, která při té příležitosti Krystyně také doporučila pár tipů a triků. „Pamatuji si, že jsme se bavily o nějaké vodičce na pupínky, a tak dále, a všechno jsme to ještě před odletem stihly obstarat,“ dodala s úsměvem první česká královna krásy miss world Taťána Kuchařová, jejíž gesto si vyžádalo spoustu pozitivních reakcí fanoušků. „Jste neskutečná žena, Taťáno. Krásná, inteligentní a přející. Ať i nová miss jde ve vašich šlépějích,“ přistál jeden z mnoha komentářů na sítích.

Tip na video: Podívejte se na nedávný rozhovor s Taťánou Kuchařovou v podcastu Holky na víně. 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Vysoké teploty před vítězstvím

Krystyna, v sobotu těsně před vypuknutím galavečera Miss World, bojovala nejen s nervozitou, ale také s vysokými horečkami.Nevěděla, jestli to zvládne, měla čtyřicítky horečky. Nakonec to dala na královnu, její řeč byla dokonalá. Nikdo kromě našeho týmu netušil, jak to pro ni bylo těžké. Takhle mluvit s vysokou horečkou, klobouk dolů. Jsem na Krystynu strašně pyšná,“ řekla šťastně Super.cz ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Plány do budoucna

I přes to, že Krystyna ráda cestuje, do zahraničí by se prý přestěhovat nechtěla. „Přála jsem si vyhrát Miss World. A přála jsem si tu soutěž vyhrát především proto, že výherkyně zůstává rok v zahraničí a cestuje po světě. Věděla jsem, že by mě to moc bavilo a přála jsem si to. Ale zároveň musím říct, že se ráda vracím domů. Miluju cestování – poznávání nových zemí, míst, lidí…, ale vždycky se zase ráda vracím domů. Takže si myslím, že v budoucnu budu žít v Čechách, ale doufám, že budu cestovat,“ prozradila pro Deník.cz nová miss world Krystyna Pyszková.

Autor: Monika Vráblíková