Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Nová postava, temné výhrůžky i nehoda Ivy a Báry!

18. března 2024 | 05:00

Tento týden bude v Ulici hodně dramatický a také se v něm objeví nová postava. Noční můru zažijí v reálném životě Iva a Bára, které začnou obtěžovat tři opilí mladíci. Situace se natolik vyhrotí, že Iva ve snaze ujet, jednoho z nich srazí autem. Od té chvíle si začne celá rodina Klímových procházet peklem. Krušné chvilky čekají také Vilmu Nyklovou kvůli přiznání, že Vildovi Burdovi poslala peníze na operaci jeho jezevčíka. Naštvaný Lumír se rozhodne podat na milého Burdu trestní oznámení, ale ten se nečekaně objeví v bistru. Komu spadnou růžové brýle a co se ještě odehraje? To se dozvíte už v následujícím týdnu ve vaší oblíbené Ulici na TV Nova.  

Rodina Klímových si projde peklem

Člověku se občas převrátí život vzhůru nohama během několika sekund, kdy dojde k tragédii s vážnými následky. Je to jako blesk z čistého nebe. To nyní pocítí na vlastní kůži také Iva a Bára, které budou mít dopravní nehodu, při níž půjde o život. Pro všechny to bude jako zlý sen, noční můra, ze které se ne a ne probudit. Zbytek rodiny nebude mít dlouho žádné informace, nikdo nebude tušit, co a proč se vlastně stalo, a hlavně – co bude dál… Kdo a jak havárii odnese? Jak to zasáhne zbytek rodiny?   

Podívejte se na ukázku, co se tento týden odehraje v Ulici!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Voyo

Konec růžovým brýlím

Důvěra se těžce získává, ale lehce ztrácí. Blanka byla zpočátku nadšená z novináře a Kristýnina nového partnera Dalibora Tomáška. Nyní je ale už vůči němu docela obezřetná. Právem? Dnes se jí znovu potvrdí, že kolem něj není vše tak ideální, jak si ostatní myslí. Navíc co nevidět spadnou růžové brýle i Kristýně. Ta se totiž dozví jednu překvapivou informaci, jež ji hodně raní… Jakou? Proč mu Blanka už nevěří? A jak na tom je Evžen, kterého právě Tomášek postaví před nelehké rozhodnutí?

Temné výhrůžky na akademické půdě

Člověk se nedokáže přetvařovat věčně. I umně skrývaná nevraživost vůči kolegům v práci se dříve nebo později nějak projeví. Ota si je jistý, že Soňa má na Magdu pifku, takže je jen otázkou času, kdy na ni znovu zaútočí. Překvapivě k tomu dojde již nyní. Důvodem bude opět Magdin postup při řešení dalšího Erikova průšvihu. Soňa tentokrát neudrží nervy na uzdě a do Magdy se pustí nejen v soukromí, ale také před studenty nebo kolegy. Dokonce dojde i na temné výhrůžky… Jak Magda zareaguje? A na čí stranu se v této válce postaví ostatní?

Nová postava

Svěřit se někomu blízkému se svými trabli s sebou nese riziko, že se vaše tajemství dozví někdo, kdo by o něm vědět neměl. To se stane také Vilmě Nyklové, která je už pár dní celá špatná kvůli odmlčení se Vildy Burdy. Nereaguje jí na zprávy, nebere jí telefony, což nikdy nevěstí nic dobrého. Podle Lumíra to je jasné. Máma naletěla dalšímu podvodníkovi. A tak se rozhodne na milého Vildu Burdu podat trestní oznámení. Ten se ovšem jak mávnutím kouzelného proutku najednou objeví v bistru, což přinese kromě obrovského překvapení i spoustu vtipných situací… Jak proběhne jeho seznámení s Nyklovými? A jak to dopadne s Lumírovým trestním oznámením? Vildu Burdu hraje svým neopakovatelným způsobem Arnošt Goldflam.  

Rozuzlení

Není nic horšího než špatné zprávy v těžkých chvílích. Člověk si připadá jako ve zlém snu, který se mění v obrovskou noční můru. Náročným obdobím si nyní procházejí také Klímovi kvůli dopravní nehodě Ivy a Báry. Toto neštěstí rodinu opět pevně semkne. Všichni napjatě čekají na ortel, co s nimi bude dál. A právě dnes se prolomí několikadenní mlčení, během kterého si celá rodina domýšlela ty nejhorší scénáře… Co se Klímovi dozvědí? Proč Vítkovi a Michalovi pořádně zatrne?  

Autor: Žaneta Podlahová