Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Detaily utajené svatby Agáty: Dojemná symbolika, vzpomínka na babičku i dechberoucí vizáž

  • Detaily o utajené svatby Agáty: Dojemná symbolika, vzpomínka na babičku i dechberoucí vizáž
    29. prosince 2023 | 19:57

    O pořádný šok se postarali Agáta Hanychová a Miroslav Dopita. Svatba proběhla v utajení na zámku nedaleko Prahy za účasti těch nejbližších. Celý den se nesl ve znamení dojemných symbolik a nevěsta všechny okouzlila něžným vzhledem. A známe další detaily!

     

  • Svatební šaty

    Autor: instagram

    Modelka Agáta Hanychová se proměnila ve svůj velký den v přenádhernou nevěstu. Jak informoval o svatebních detailech veselky server eXtra.cz, původně se měla půvabná influencerka vdávat ve svatebních šatech z dílny české designérky Sandry Markové, jejíž modely pravidelně vynáší. Nakonec se ale nemohla rozhodnout, a tak na poslední chvíli padla volba na šaty z pražského svatebního centra Adina, které nabízí jak společenské, tak již zmíněné okázalé šaty pro svatební den. Bělostné šaty poměrně minimalistické, střídmé siluety vynikaly korzetovým hladkým živůtkem, z něhož se linula vzdušná sukně s vlečkou. Jednoduchost doplnilo decentní květinové aranžmá dekorované od pasu směrem dolů. To pak korespondovalo s kvítky umístěnými ve velmi decentně navlněných vlasech.

    VIDEO: Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

    Video se připravuje ...
    Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! • VIDEO: Petra Koubková

     

  • Romantický look

     

    Autor: instagram

    Jako svatební účes zvolila Agáta decentně navlněné vlasy, které ozdobila jemnými kvítky korespondujícími s květinovou aplikací na šatech. Nic víc už nebylo potřeba. Nepřeháněla to ani se šperky a zvolila pouze decentní náušnice, které podtrhly její něžný vzhled.

     

  • Dojemná symbolika

    Autor: M. Protivanský, M. Pátek

    Agátu před oltář přivedl syn Kryšpín, tedy její nejstarší syn, kterého má právě s Miroslavem Dopitou. Šlo o jeden z nejdojemnějších momentů celé svatby, dojalo to samotné rodiče i hosty. Právě Kryšpín má největší zásluhu na tom, že se jeho rodiče po 12 letech dali znovu dohromady a došli až k oltáři.

  • Kytice inspirovaná zesnulou babičkou

    Agáta Hanychová s milovanou babičkou.
    Autor: reprofoto Instagram Agáty Hanychové

    Ústředním motivem svatební kytice byl hyacint, který měla ve své svatební kytici také Agátina babička. Ta zemřela minulý rok o Vánocích, a protože s ní měla Agáta velmi blízký vztah, chtěla ji mít alespoň tímto způsobem v tak významný den u sebe. Svatební kytici pak odnese Agáta babičce na hrob.

  • Velké překvapení

    Autor: profimedia.cz

    Svatba influencerky a realitního makléře proběhla v utajení –⁠ jen s hrstkou blízkých lidí. Maminka Agáty Veronika Žilková na druhé svatbě své dcery nemohla chybět a přiznala, že se o velkém dni své dcery a jejího partnera dozvěděla jen pár hodin před obřadem. Bylo to pro ni ale údajně velmi milé překvapení.

Autor: Aneta Valešová, Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.