Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tuhle pecku na závěr roku nikdo nečekal: Agáta Hanychová se tajně vdala!

29. prosince 2023 | 12:44

Tak tohle nikdo nečekal. Influencerka a modelka Agáta Hanychová se po nevydařeném vztahu s partnerem Jaromírem Soukupem vrátila ke staronovému partnerovi Mirku Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína. A staronovou lásku nyní zpečetili sňatkem! O utajené svatbě informoval server eXtra.cz.

Poslední sled událostí

Na jaře loňského roku se Agáta Hanychová dala dohromady s mediálním magnátem a podnikatelem Jaromírem Soukupem. Jejich vztah byl však dlouho veřejnosti jistým trnem v oku. Ačkoliv čelili četné kritice, zamilovaný pár zásoboval sociální sítě romantickými fotkami ze společně strávených chvil. Brzy oznámili nečekanou zprávu – Agátino těhotenství.  

Dcera Rozárka se narodila 28. dubna 2023 a Agáta si Jaromíra Soukupa v roli otce nemohla vynachválit. „Jaromír Soukup přebaluje. Jaromír Soukup mě pouští na nákup, hlídá miminko, takže je neskutečný otec, protože spousta mužů se bojí péče o takto malé miminko. Jaromír se absolutně nebojí,“ prozradila tehdy Hanychová v rozhovoru pro iDNES.cz.

Love story ale netrvala dlouho. Na začátku října tohoto roku se pár rozpadl. Agáta to po vleklých spekulacích potvrdila na svém Instagramu: „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

Od rozchodu uběhlo jen pár týdnů a influencerka se znovu objevila po boku staronového partnera Miroslava Dopity, otce syna Kryšpína. Agáta dokonce založila nový instagramový profil nesoucí název agata.family, kde sdílela společné zážitky s jejími dětmi i Mirkem – od rybaření přes procházky až po sportovní vyžití na golfu.

Video: Nejsi v tom sama: Agáta Hanychová: Mirkův útěk od syna jsem mu odpustila, stejně jako alimenty!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Tajná svatba a dojemná symbolika

Server eXtra.cz informoval o svatbě staronového páru, která se odehrála v pátek 29. prosince krátce před dvanáctou hodinou na zámku poblíž Prahy. Jak uvedl – obřad vyzníval velkou životní symbolikou. Agátu totiž k oltáři přivedl nejstarší syn Kryšpín, a maminku tak předal svému tatínkovi. Nepochybně tak jedno oko nezůstalo suché.

Novopečené nevěstě to velmi slušelo. Oblékla dlouhé bílé šaty s decentní vlečkou, jež se vyjímaly korzetovým živůtkem a jemným florálním dekorem vinoucím se od pasu dolů.

Manželskému páru přejeme mnoho štěstí a lásky ve společném životě.

Autor: Žaneta Podlahová, Martina Miláčková