Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Módní trapasy roku 2023: Slavné dámy, které budily pozornost až moc

31. prosince 2023 | 06:00

Na výstřednosti jsme u celebrit už zvyklí a jen tak něco nás nepřekvapí. Tyto slavné dámy to ale se svými outfity přepískly a ukázaly víc, než chtěly.

O největší pozdvižení se postarala jednoznačně Heidi Klum, když se na premiéře filmu La Passion De Dodin Bouffant během filmového festivalu v Cannes předvedla v dost odvážných žlutých šatech, které odhalovaly její přednosti. To ale topmodelku nevyvedlo vůbec z míry.  

VIDEO: Katy Perry na Met Gala v New Yorku:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia

I letošní módní událost Met Gala se neobešla bez výstředních modelů. Na akci nechyběla ani Kim Kardashian, která svými bílými šaty sice nebudila největší pozornost, zato se zapsala do historie módních trapasů, protože to nevychytala s třásněmi z perel, které jí znemožňovaly chůzi. Stačilo dokonce pár kroků a perly se začaly sypat, ještě než hvězda vstoupila na červený koberec.

Pozadu nezůstávala ani modelka Amelia Gray Hamlin, která dorazila na předávání cen CFDA Awards v New Yorku v průsvitném modelu, v němž odhalila takřka vše. Ňadra bez podprsenky ukázala také modelka Lottie Moss v průsvitných květovaných šatech. Americká rapperka Cardi B zase na oslavu svých 31. narozenin oblékla křiklavě červené krajkové šaty s hodně odvážným výstřihem, který ale rozhodně nebyl vůbec lichotivý.

Svými odhalenými přednostmi se snaží o pozornost i méně úspěšné celebrity. Tradičně k nim patří herečka Phoebe Price. Nevkusný model pak předvedla v ulicích i modelka a dcera zpěvačky Madonny Lourdes Leon.

Opravdový trapas se pak stal herečce Denise Richards během premiéry seriálu Paper Empire, v němž hraje. Pod šaty si nevzala kalhotky a v jeden moment ukázala svůj odhalený klín.

Autor: Štěpánka Bínová