Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Měla by Mila Kunis žárlit? Reese Witherspoon a Ashton Kutcher válcují Netflix

25. února 2023 | 06:00

Jeden z nejnovějších filmů herce Ashtona Kutchera a herečky Reese Witherspoon U tebe nebo u mě? právě válcuje Netflix. Umělci si během natáčení sedli natolik, že se z nich stali velcí přátelé. Měla by se mít Mila Kunis na pozoru?

Pokud jste ještě neviděla nejnovější romantickou komedii, která je od začátku února dostupná na Netflixu, je na čase to napravit. Zjistěte, proč by vám neměla uniknout i jak probíhala spolupráce dvou hereckých ikon, které se do té doby osobně ani neznaly.

Tyhle novinky se v roce 2022 objevily na Netflixu. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Novinky 2022 • VIDEO: Netflix

Veselá romantická komedie

Těsně před Valentýnem, konkrétně 10. února, uvedl Netflix svou novinku, která se téměř okamžitě dostala na 3. místo v žebříčku nejsledovanějších pořadů. U tebe nebo u mě? je dlouho očekávaná romantická komedie, jež má jako trumf v rukávu sympatické hvězdné obsazení. Reese Witherspoon v ní hraje Debbie — mámu samoživitelku, která žije v Los Angeles a potýká se s běžnými každodenními starostmi. Oproti tomu její dlouholetý nejlepší kamarád Peter bydlí v živoucí metropoli New York a osamělý život starého mládence mu vyhovuje.

Kartami zamíchá až pracovní příležitost pro Debbie, kvůli které se musí vydat do New Yorku. Když jí na poslední chvíli vypadne dozor nad dospívajícím synem, Peter se nabídne, že jejího syna pohlídá. Kromě toho jí neváhá na týden zapůjčit svůj luxusní newyorský byt. Vše se ovšem začne vymykat kontrole, když zjistí, že jsou oba celou tu dobu do sebe tajně zamilovaní. Jak tohle celé dopadne?

Reese měla Ashtona za podivína

I když jsou z nich nyní přátelé, poměrně překvapivé je, že až do natáčení nového snímku se dva hlavní představitelé prakticky neznali. A co víc – Reese měla Ashtona dokonce za podivína. Před lety ho totiž zahlédla na jednom z večírků. „Přinesl si vlastní nápoje. Pomyslela jsem si, že je to roztomilé. V tu chvíli jsem si řekla: 'To je zvláštní chlap!',“ vyprávěla herečka komickou situaci pro magazín People. Ashton však s humorem sobě vlastním odvětil, že to pití nebylo jeho.

Vznik velkého přátelství

Kutcher se už v několika rozhovorech vyjádřil, že mají on a Pravá blondýnka hodně společného. Oba jsou pyšnými rodiči a kromě lásky k rodině je spojuje smysl pro humor. Reese všeobecně platí za šiřitelku dobré nálady a s oblibou zachycuje na place každý zajímavý společný okamžik s kolegy. Podobně to prý má i hvězda sitcomu Dva a půl chlapa, která zase lpí na tom, aby se nic nevyhazovalo zbytečně. Podle jeho ženy Mily Kunis tomu odpovídá i umělcův šatník. „Poslal jsem Mile fotku a ona si říká: 'Jsou tohle jeho skutečné šaty? Své oblečení z devadesátek nikdy nevyhodil!‘,“ vyprávěl herec pobaveně pro časopis People a dodal: „Je to pravda. Celý svůj šatník mám i ze sedmdesátkových show. Přinutil jsem je, aby mi ho dali!“

Není pochyb o tom, že se oba herci při natáčení komedie dost nasmáli. „Je tak profesionální. Je to nejzábavnější chlap. Myslím, že je takový blázen. Užili jsme si tolik legrace a pokaždé, když měl na sobě nějaké legrační oblečení, poslala jsem Mile SMS: Řekla bys mi, co to má na sobě?,“ pochvaluje si spolupráci – podle webu today.com – Reese Witherspoon.

Měla by Mila Kunis žárlit?

Vzájemné provokování, ale i záliba ve fotbale nebo neustálá zvědavost… To je výčet jen několika mála věcí, které mají hlavní herci zamilovaného snímku společné. Zatímco někteří fanoušci Ashtona Kutchera a jeho manželky Mily Kunis se začali obávat, aby za společnými rošťárnami nebylo něco víc, sama Mila dala nedávno najevo, že se na nově vzniklé přátelství dívá sportovně a s potřebným nadhledem. Ke vtipkování se proto přidala. S Reese jsou dlouholeté kamarádky, takže se nebála rýpnout si ani do jejího společného focení s Kutcherem na červeném koberci. „Vy spolu na červeném koberci vypadáte tak trapně,“ posmívala se kamarádce Mila v jednom z e-mailů, které jí poslala.

Na fotky z filmové novinky Netflixu se podívejte do naší galerie.

Autor: Tereza Brožová