Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zadečky, dekolty i bříška aneb nejvíc sexy tetování celebrit

13. srpna 2022 | 06:00

Dříve bylo tetování cejchem, který nosili trestanci, vyvrhelové a okrajová část společnosti, nebo etnickým prvkem, který charakterizoval různá společenství a národy. Dnes kdo nemá tetování, jako by nebyl. Stalo se kultem, módním trendem a pýchou.

Pamatuji si, jak mi maminka tvrdila, že pokud se nechám potetovat, tak už nikdy nenajdu slušnou práci. Možná měla pravdu, protože v době, kdy mi bylo -náct, mělo tetování nevalnou pověst. Celý život jsem chtěla nechat si něco vytetovat, ale nikdy jsem nemohla přijít na to, co by se mi líbilo, co by pro mě mělo tak hluboký význam, aby se mi to třeba neokoukalo nebo mě to neomrzelo. Když už jsem to našla, tak jsem zase ztroskotala na fobii z jehel.

Video se připravuje ...
Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. • VIDEO: Instagram

Říká se, že jakmile začnete, nikdy neskončíte jen s jedním tetováním. Nemohu mluvit z vlastní zkušenosti, ale kolem sebe mám dost jasných důkazů. Stejně tak jsou na tom i celebrity, které stále častěji vystavují na odiv svá tetovaná těla a mnohdy překvapují volbou motivů. Například šprtka Hermiona, nebo tedy její představitelka Emma Watson, si nechala vytetovat na ruku slova "Times Up", ale s gramatickou chybou, které si samozřejmě anglicky mluvící populace nemohla nevšimnout. Pravděpodobně se svěřila do rukou gramatikou nepolíbeného tatéra nebo to má třeba jiný skrytý význam, který zná jen ona.

Podívejte se s námi na plejádu tetování celebrit a schválně, která vám budou připadat nejvíc sexy. Najdete tu tetování všeho druhu od portrétů přes květenu, drobné symboly, etnické a tribal prvky až po skládku všeho možného.