Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kim Kardashian vs. Vinetria. Které sexy krásce patří ve skutečnosti srdce rappera Kanye Westa?

6. ledna 2022 | 06:00

Ještě v létě krátce randil s modelkou Irinou Shayk, na podzim ale bylo všechno jinak. Když se známý rapper objevil poprvé po boku mladičké dívky nápadně se podobající jeho bývalce Kim Kardashian, vzbudil rozruch. Kdo je ta mladá kráska s dokonale souměrnou tváří, plnými rty a skvělou postavou? 

Pohádkově bohatý rapper a hudební producent, módní návrhář a táta čtyř dětí.
A taky bezradný a zhrzený muž toužící po matce jeho dětí, která mu dala košem. Svůj smutek utápí v náručí krásek, jeho srdce ale patří zřejmě (na)pořád krásné Kim. S tou tvořil několik let hvězdný pár, mají spolu čtyři děti a nějaký čas se vše zdálo být zalité sluncem. Jenže v únoru šokovala Kim prohlášením, že už nechce žít s mužem, který není věčně doma a nemá čas na svou rodinu ani na ni. Kim s dětmi žije v Los Angeles, Kanye na svém ranči ve Wyomingu.

 

Influencerka Kim Kardashian
Autor: Zdroj: Profimedia

 

Kanye našel na krátký čas útěchu u modelky a bývalky herce Bradleyho Coopera Iriny Shayk, ale pak ho doslova pobláznila Vinetria. Mladičkou modelku, která má na svém Instagramu téměř půl milionu sledujících a je tak trochu mladší verzí Kim, si nastěhoval do svého domu, ona ho doprovodila na basketbalový zápas, kde je poprvé zachytily kamery. Jenže štěstí z těch dvou zrovna moc nesálalo. 

Vinetria
Autor: Zdroj: Instagram

 

A pak přišel Kanyeho listopadový benefiční koncert, na který pozval i svou ex. Všechny přítomné pak zaskočil svým vyznáním ke Kim přímo z pódia. Použil text ze svého hitu Runaway a své lásce zazpíval: "Potřebuji, abys běžela zpátky ke mně. Přesněji řečeno: Ty, Kimberly."

Video se připravuje ...
Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? • VIDEO: David Hanuš

Jenže Kim, jak se zdá, už má asi jasno. Nechala se slyšet, že nechápe, proč ji Kanye prosí o návrat zpátky, když má doma pořád nastěhovanou Vinetrii. A na důkaz toho, že její srdce už patří jinému, se objevila ve společnosti s hercem a komikem Petem Davidsonem, který byl před třemi lety zasnouben se zpěvačkou Arianou Grande.

Jak tenhle milostný čtyřúhelník dopadne? Podle posledních zpráv se měla Vinetria z rapperova sídla vystěhovat, otázkou ale zůstává, zda je návrat manželů ještě vůbec reálný. A další otázkou je, jak si dvojice případně rozdělí obří majetek, který čítá až několik stovek milionů dolarů...

Autor: Dita Mrázková