Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

"Tvoje šaty pro družičky byly brutálně příšerné," nešetřila kritikou Paris Hilton na adresu své sestry Nicky. Co ji tak moc otrávilo?

10. prosince 2021 | 06:00

Obě konečně našly ty pravé, obě jsou už "pod čepcem" a obě se mohou pochlubit okázalou veselkou. Paris, která se vdávala jako druhá, ve svém pořadu nedávno zavzpomínala na to, jak moc trpěla na svatbě své sestry Nicky, která jí a dalším družičkám objednala šaty, ze kterých má husí kůži ještě dnes. V čem byly tak moc "šílené"?

V poslední epizodě pořadu Paris in Love se nechala čerstvě vdaná Paris slyšet, že svou sestru Nicky – s nadsázkou – nenáviděla za to, jaký outfit jí a dalším družičkám vybrala.

Video se připravuje ...
Módní návrhářka Zuzana Kubíčková: Modelky v róbách poslala na ulici! • VIDEO: Markéta Reinischová

Nicky, která se vdávala v roce 2015 za miliardáře Jamese Rothschielda, netušila, jak otráveně a nepohodlně se bude Paris na jejich veselce cítit. 

 

Nicky Hilton jako družička na svatbě své sestry
Autor: Zdroj: Pagesix

"Šaty pro družičky byly opravdu za hranicemi," postěžovala si dědička bohatého impéria. "Byly ušité z nějakého svědivého materiálu a na těle byly vyloženě nepříjemné. Líbila se mi ta dětsky modrá barva, to ano, ale jinak? Brutální!"

 

Paris s matkou na svatbě Nicky
Autor: Zdroj: Pagesix

Šaty navrhoval renomovaný návrhář Valentino, který kritiku neslyšel asi rád. Možná proto se Paris, která se provdala nedávno za byznysmena Cartera Reuma, rozhodla oslovit kvůli své veselce jiného uznávaného návrháře, a sice Oscara de la Rentu.  

Ze svatebních fotografií své sestry, na kterých je Paris zachycena, jde poznat, že si moc zábavy opravdu neužila. Jestli měla stejný pocit i maminka obou sester, nevíme. Možná že raději taktně mlčela...

 

 

 

 

 

Autor: Dita Mrázková