Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Celebrity na síti: Drsná realita i pozlátko filmového festivalu ve Varech

6. července 2022 | 06:00

Filmový festival ve Varech je v plném proudu a hvězdami se to tam opět jenom hemží. Přijelo jich mnoho na zahájení. Mezi těmi nejslavnějšími byl i Liev Schreiber, kterému není natáčení v našich končinách cizí. Ten si třeba na svých sociálních sítích pochvaloval krásu Karlových Varů.

Tereza Ramba s manželem také nechyběla, i když právě pro herečku nebylo snadné dostat se třeba jen na červený koberec! „Na ten koberec jsme se nakonec dohrabali. Ale nejkrásnější jsou stejně návraty. Po hodině a půl mejdanu, kterej jsme si s Matym neskutečně užili, svírat v ruce zase oranžový a modrý štěstí. Díky @kviff. Jste srdcovka. Díky mami a ségra. Díky děti. Díky Márty a Ivanko a Janjo,“ napsala herečka, která se nebála kojit rovnou na zemi na ulici.

Petra Nesvačilová také nešetří příspěvky. Vedle festivalu propaguje i to, co si mohou návštěvníci užít. A je to stejně intelektuálně stimulující. „Půjčí vám tu knihy, jen tak, za úsměv a klidně na celý den. Máte čas před filmem nebo s přáteli čekáte, než začne koncert? Sedněte si k řece a přečtěte si pár kapitol nebo si sedněte v parku na trávu a zahrajte si třeba Výbušná koťátka. S Luxorem si čekání na filmy užijete,“ takhle lákala těhotná herečka do knihovny, v níž mezi knihami nechyběla ani ta její.

Video se připravuje ...
Zahájení 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary • VIDEO: Videohub/Kristýna Juřicová

Režisér David Ondříček děkoval zase svému týmu z filmu Zátopek. „Děkuju všem, kdo pracovali na filmu Zátopek. Bylo to krásné a byli jste úžasní. Zvláštní poděkování Vaškovi za to, že se stal Zátopkem, neodolatelné Martě, že se stala Danou, Krýšovi, Štěpánovi, Darie, Jamesovi, Robertovi, Jarkovi, Honzům, Kateřině, Pavlovi, Kubovi, Janě, Alici, Jindrovi a všem spolupracovníkům. Ta cena je vaše.“

V galerii se můžete podívat na to, co všechno jsme ulovily u celebrit na sítích a jak prezentovaly svůj pobyt. Vybrala jsem jen pár fotek, pokud jste zvědaví, najděte si na jejich profilech více!