Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní přešlapy bývalé první dámy Melanie Trump: Okázalost, revolta a pokrytectví!?

  • Doslovný překlad: Mě to fakt nezajímá. Vás?
    26. června 2022 | 06:00

    Bývalá první dáma Spojených států byla terčem módních kritiků po celou dobu v úřadu svého muže. Ne vždy šlo ale o kritku pozitivní. Čím vším se Melanie provinila a co způsobilo, že se ocitla "na pranýři" téměř po každé veřejné akci?

    Za těchto 5 outfitů to Melania "schytala" asi nejvíc. Na přetřesk se dostala především kvůli nákladným róbám zvolených na nevhodnou příležitost.

  • V lodičkách vstříc hurikánu

    Melanie Trump se svým mužem
    Autor: Zdroj: Pinterest

    Melania Trump je fanouškem jehlových podpatků a neváhá si je obout i k těm nejnevhodnějším příležitostem. Když v roce 2017 zasáhl USA hurikán Harvey, vycestovala spolu se svým mužem do přírodní katastrofou zničených oblastí - jak jinak - než v ukrutně elegantních lodičkách na 15centimetrových podpatcích. Poté se sice přezula do tenisek a na hlavu nasadila kšiltovku, "památeční" fotografie ale hovoří za vše.

    Video se připravuje ...
    Sedm trendů, které budou kralovat na jaře 2022 • VIDEO: Videohub

  • V luxusní róbě za chudými dětmi

    Melanie Trump
    Autor: Zdroj: Pinterest

    Pokrytectví nebo skutečná touha pomoci? Tyto pochyby vyvolal model fuchsiově růžových šatů v hodnotě necelých 3000 dolarů od návrháře Delpoza. Melania je totiž vynesla na Valné shromáždění OSN o kyberšikaně, kde rovněž nadnesla téma dětského hladu po celém světě. "Žádné dítě by se nikdy nemělo cítit hladové, pronásledované, vyděšené, terorizované, šikanované, izolované nebo vystrašené, aniž by se mělo kam obrátit," nechala se slyšet tehdejší první dáma. Jenže kritika ji nekompromisně strhala. "Melania Trump a její růžový padák potřebují vyrazit na túru. Jaký podvod!"  komentoval exces jeden uživatel Twitteru. "Melania Trump, oblečená v růžových značkových šatech Delpozo v hodnotě tisíců, říká: 'Žádné dítě by nikdy nemělo mít hlad...´ Hm, tak zrovna jí to bude každé dítě věřit," napsal další.

    Video se připravuje ...
    Sto let proměn šatů! • VIDEO: Videohub

  • Bunda v ceně ročního platu

    Melanie Trump
    Autor: Zdroj: Pinterest

    Při příjezdu do paláce Chierici na Sicílii během summitu G7 v roce 2017 Melania šokovala svět svou květinovou oversize bundou z dílny Dolce & Gabbana. Samotná bunda vypadala krásně, tak co že ní bylo "nevhodného"? Náklady!  Hodnota modelu, nazvaného "3-D květina", byla neuvěřitelných 51 500 dolarů. Nebyla k dispozici v žádném obchodě, zato na jednom známém módním e-shopu byla vyprodaná během chvilky. Jen pro informaci - průměrný roční plat středoškolského učitele ve Spojených státech je 60 320 dolarů....

  • Elegantní zahradnice na úprku

    Melanie Trump
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Poněkud nevhodný model zvolila bývalá první dáma při sázení dubů. Místo džínů, trika a tenisek si oblékla sukni od Valentina v hodnotě 4000 dolarů a k ní vsktutku praktické boty - "jehly" Christian Louboutin. Ještě větší faux pas ale následovalo poté, co došlo k samotnému zasazení stromku. Melania totiž hned po něm odešla a stromek nezalila. "Dokonce i anglická královna zůstává, dokud není strom zavlažen," poukazovala tehdy vyčítavě média.

    Video se připravuje ...
    Capsule šatník - Základní kousky, které je potřeba mít v šatníku! • VIDEO: Videohub

  • Je to jen bunda!?

    Doslovný překlad: Mě to fakt nezajímá. Vás?
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Při cestě do McAllenu v Texasu v červnu 2018 navštívila Melania obyvatele ovlivněné politikou a rodin, které se rozdělily díky postojům a preferenci Donalda Trumpa. Jako outfit zvolila armádní zelenou bundu Zara, která měla na zádech lakonický nápis: "Je mi to opravdu jedno". Šlo o skrytý vzkaz na adresu svého muže, se kterým už tehdy Melania prožívala další krizi? Odpor byl každopádně tak intenzivní, že musela zasáhnout její mluvčí. "Je to jen bunda! Nebyla tam žádná skrytá zpráva. Kdyby média věnovala svůj čas a energii raději Malaniným činům a snahám pomáhat dětem, než spekulovat a soustředit se na její šatník, mohli bychom ve prospěch dětí dosáhnout tolika úspěchů!", podotkla na adresu kritických komentářů.

     

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.