Úterý 21. května 2024
Svátek slaví Monika, zítra Emil
Oblačno, déšť 22°C

Výběr těch nejžhavějších filmových polibků. Viděla jste je všechny?

1. května 2022 | 06:00

Líbání je úžasné a především v těchto dnech je obzvlášť v kurzu. Jaro je tu a s ním první máj, lásky čas, a milenci se to hemží pod rozkvetlými stromy a nejen tam. Líbání svědčí vztahům, protože tato romantická, ale i vášnivá aktivita je velmi intimní a prohlubuje vztah mezi dvěma lidmi. Která z vás se nikdy nezasnila u vášnivého filmového polibku?

Právě filmové romance jsou tím, čím se opájíme, když je nám smutno a toužíme být jedním z hlavních protagonistů a zažívat to, co oni. Aspoň jednou v životě cítit ten žár, tu lásku, to pouto, o kterém se zdá, že ho mají právě tihle dva. Který romantický polibek se vám vždycky zjeví před očima a na který nemůžete zapomenout?

Video se připravuje ...
Líbání ve filmu • VIDEO: youtube.com

Filmů s milostnými zápletkami všeho druhu existují mraky. Já mám pocit, že jsem sama viděla velkou většinu z nich. Miluji romantické filmy a absolutně se dokážu vcítit do toho, co hrdinové prožívají. Určitě můj výběr polibků není kompletní. Prohlédněte si galerii, schválně, jestli se vám výběr líbí a kolik z filmů jste viděla... A kde souhlasíte s tím, že tenhle polibek byl vážně něco?