Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hollywoodští krasavci se svým mladším já na jedné fotografii! Kdy byli víc sexy?

24. února 2022 | 06:00

Budiž útěchou, že i ty nejvíce sexy celebrity stárnou stejně jako my. Muži mají výhodu, že s přibývajícími lety získávají i větší charisma. Tedy alespoň těchto deset fešáků, které znáte ze světa filmu, hudby a sportu. Kdo z nich vypadal lépe ve třiceti a kterému to sekne s pár vráskami navíc?

Nizozemský grafický designér Ard Gelinck dává nový pohled na to, jak se hvězdy v průběhu času změnily, tím, že vytváří přirozeně vypadající fotografie, na kterých pózují se svým mladším já.

Série obrázků Tehdy a teď je neuvěřitelně populární a Ardovi získala více než 301 tisíc sledujících na Instagramu. A co víc, jeho práce je tak dobrá, že samy celebrity vyjadřují k jeho práci s Photoshopem obdiv a nadšení.

Svůj první obrázek ze série Tehdy a teď sdílel grafický designér před více než deseti lety. Zpočátku se soustředil na představení celebrit z Nizozemska. Po vřelém přijetí se však rozhodl pro "photoshopování" hvězd z celého světa.

Video se připravuje ...
Světoznámý fotograf Robert Vano: Jsem důchodce, který pobírá dva důchody! • VIDEO: Markéta Reinischová

"Před několika lety jsem upravoval fotky pro spoustu holandských celebrit a byl to úspěch, takže jsem pak začal pracovat s fotografiemi zahraničních celebrit. První z nich byla Madonna, která dokonce zveřejnila mou fotografii na svém vlastním Instagramu," pochlubil se kreativní designér.

Nad většinou obrázků stráví v průměru asi hodinu práce. Složitější fotografie ale trvají mnohem déle, někdy prý i tři hodiny.

Ard se nechal slyšet, že někdy hledání těch nejlepších možných fotografií může trvat déle než samotné úpravy.

"Miluji reakce z celého světa a těší mě, jaké emoce moje obrázky v lidech vyvolávají. Však se také seznam celebrit, které sdílely mou práci, pořád zvětšuje!"

Největší hvězdy jako Madonna, Sylvester Stallone, Tom Jones, Michael Douglas, Tina Turner, Rob Lowe, Gary Barlow, Ricky Gervais a Snoop Dogg se o Ardovy výtvory podělily na svých sítích, a to prý Ardovi dodává energii pokračovat.

Grafický designér navrhuje lidem, které by podobná práce bavila, aby si pořídili Adobe Photoshop, naučili se ho používat a zkusili si, že podobná koláž není zas tak složitá.

"Prostě začněte a snažte se hodně cvičit, dokud nebudete mít štěstí, že se to začne spoustě lidí líbit," doporučuje Ard.

Autor: Dita Mrázková