Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odstávající uši? Žádný problém! Které celebrity je hrdě nosí?

9. ledna 2022 | 06:00

Trápí vás nějaká vada na kráse a děláte všechno pro to, abyste ji před okolním světem skryla? Chyba! Inspirací pro vás mohou být tyto celebrity, které svůj nedostatek naopak hrdě nosí! Která slavná hvězda má odstávající uši a rozhodně si s tím hlavu neláme?

Každý z nás je s něčím nespokojený – někoho trápí větší boky, jiného velký nos nebo úzké rty. Někteří lidé se se svými nedostatky nedokážou smířit, a tak často podstupují různé plastické operace, aby se alespoň trochu přiblížili svým ideálům. Pak je tu druhá skupina lidí, která je se svými vadami na kráse naprosto v pohodě, a ještě je navíc hrdě vystavuje.

Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

Video se připravuje ...
Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

O hollywoodských celebritách běžní smrtelníci často smýšlejí jako o dokonalých. Není divu. Díky profesionálním maskérům vypadají totiž vždy skvěle. Na první pohled byste si tak možná ani nevšimli, že hvězdy jako Jennifer Garner, Kate Hudson nebo fešáka Channinga Tatuma spojuje jeden malý nedostatek – odstáté uši! 

U mužů se tato drobná vada příliš často neřeší, ženám ale může často ubrat na sebevědomí a odstávající uši často schovávají pod vlasy. To však není problém těchto celebrit. Ty je naopak hrdě nosí, nebojí se vyčesaných culíků nebo uhlazených účesů, které jejich nedostatek zvýrazňují.

Trápí tento problém i vás? Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se slavnými osobnostmi. Třeba vám dodají trochu kuráže!

Autor: Aneta Valešová