Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny sblížit. Vydrží Karel vzdorovat?

Video se připravuje ...
Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?
VIDEO: Česká televize
19. února 2021 | 06:00

Jak Olga, tak i Tereza cítí, že by kluci měli trávit nějaký čas spolu, a snaží se tak obě rodiny nenápadně propojovat. Tereza si uvědomuje, že to je přesně to, co celou dobu Martin chtěl, ale ona se tomu bránila. Přesto s ním nemluví a tráví čas u otce.

Tereza se snaží čím dál více propojovat obě rodiny, aby synové byli spolu. Olga to cítí podobně a nevědomky s tím Tereze pomáhá. Vnitřně rozpolcená Tereza si uvědomuje, že to takto chtěl Martin už na začátku, ale ona byla proti. Přesto nechce Martina vídat a pouští ho k Jakubovi jen v nejnutnějších případech. Jen Karlovi se námluvy obou rodin nelíbí. Nesouhlasí ani s Olgou, která slíbí Jakubovi s Tomášem návštěvu Karlovy strojvůdcovské kabiny během jízdy vlaku. Vydrží Karel Olze vzdorovat? A jak se zachová Martin?

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už dnes ve 20.10 na České televizi.

Autor: Aneta Valešová