Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Katie Holmes jako ikona street stylu! Tyhle její outfity milujeme

1. prosince 2019 | 06:00

Jeden fanoušek prohlásil, že v roce 2019 je Katie Holmes (40) hvězdou street stylu, a měl pravdu! Katiin styl nabral na síle a snadno okouzlil i ty, kteří celebrity moc nesledují. Co se změnilo?

Katie si opět ve svém životě prožila těžké chvíle: v srpnu se jí rozpadl šestiletý vztah s Jamie Foxxem, Katie se stáhla do sebe a fotografové ji zachytili venku až v září, když si chytala taxík.

Na sobě měla béžový kašmírový kardigan, který jí spadl z jednoho ramene, a odhalil tak podprsenku v úplně stejném provedení. Tohle kombo se prý vyprodalo za hodinu poté, co její fotka obletěla internet.

Dva outfity, ve kterých byla spatřena v září, ten první sklidil mnoho úspěchu.
Autor: profimedia.cz

Není tedy divu, že momentálně je v hledáčku všech fotografů. Díky tomu jsme mohly sestavit fotogalerii jejích nejkrásnějších outfitů za posledních pár měsíců. Prohlédnout si je můžete zde:

Už dříve jsme obdivovaly její styl, ale momentálně je ještě mnohem víc chic. Sama řekla, že je čas na úder. Myslela to tak, že se po rozchodu chce cítit lépe a chce svým novým vzhledem započít i novou etapu svého života.

Tajemství jejího stylu momentálně spočívá ve výběru jednoduchých kousků a v neutrálních barvách. Katie miluje odstíny hnědé, béžové, oranžové a často na ní uvidíte i bílou a černou. Herečka zvládá skvělé kombinace bez stylistky, a proto ji tak zbožňujeme. Kupuje si prý jen takové kousky, které jí jsou pohodlné a které vypadají jako basiky. Samozřejmě se u ní inspiruje i dcera.

Suri má vytříbený vkus po mamince. Pozor, ta ji neobléká, Suri má zcela volnou ruku, a to už od malička, kdy ji začali sledovat fotografové. Je však otázkou, zda třináctiletá dívka potřebuje mít v šatníku kousky za miliony dolarů.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová