Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Z královny příšerných kostýmů je nádherná dáma. Takhle zkrásněla Lady Gaga!

28. ledna 2019 | 06:00

Od šílených kostýmů až po nejnádhernější róby všech dob! Takovou cestu ušla zpěvačka a oceňovaná herečka Lady Gaga! Aktuálně doslova válcuje červený koberec svým stylem. Před pár lety vypadala jako strašidlo, dnes je na prvních příčkách u módní policie. Jak se slavná hvězda změnila?

Lady Gaga si prošla velkou změnou. Na červeném koberci momentálně předvádí ty nejkrásnější šaty. Jen letos už nás stihla zaujmout několikrát. Na Zlatých glóbech cenu za svůj herecký výkon ve filmu Zrodila se hvězda sice nezískala, ale zato její róba byla středem pozornosti!

Překrásné šaty předvedla i na včerejším udílení SAG Awards. Skvostný bílý model s rozparkem kombinoval něžnost i dravost, kterou v sobě Gaga rozhodně má. Šaty doladí dokonce i svým stylingem. Nejenže volí perfektní šperky – ale všimněte si také, že má vždy i ladící účes.

Nejkrásnější šaty od Cinderella a Dior.
Autor: profimedia.cz

Šílené kostýmy, které si dřív na velké události brala, mělo na starost několik kreativních návrhářů. Philip Treacy, Hussein Chalayan, Perry Meek a Alexander McQueen, tito lidé stojí za mnohdy děsuplnými modely, jako byly třeba "oblek z masa" a další hororové kostýmy. Gaga vždy ráda provokovala, dnes má ale její provokace rozhodně dávku vkusu. Na její nejlepší i nejhorší róby se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová