Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejlepší modely podle Jennifer Aniston: Inspirujte se nadčasovým stylem!

11. listopadu 2019 | 06:00

Letos jí bylo padesát, je krásná a úspěšná. Nedávno se přidala na Instagram, který kvůli návalu jejích fanoušků spadl. Není tedy divu, že se jí nabídky na práci jen hrnou. Jak se naše oblíbenkyně Jennifer Aniston obléká a kde si koupit podobné kousky, jako má doma ve skříni?

Konečně, po tolika letech, se dočkáme nového seriálu s naší milovanou Jennifer. Momentálně totiž pracuje na natáčení The Morning Show. Navíc prozradila, že chystá něco nového s bývalými kolegy ze seriálu Přátelé. Jestli to bude pokračování, to se zatím neví, ale ať je to cokoliv, my se moc těšíme!

A stejně jako v seriálu Přátelé, kde hrála Rachel Green, je i v reálném životě módní ikonou. Vyznává jednoduchý, elegantní a minimalistický styl, kterým nikdy nic nezkazí. Libuje si zejména v černé barvě. Když ji neuvidíte v šatech, zaručeně má na sobě džíny nebo široké kalhoty. Vše doplňuje nejraději černým sakem a botami na podpatku. 

Její nejlepší outfity za rok 2019 si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, našly jsme pro vás i tipy, kde koupit podobné kousky:

Autor: Markéta Luštincová