Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lady Gaga v civilu! Zkuste vytříbený street style, který rozhodně nenudí

28. května 2019 | 06:00

Poslední dobou se nestačíme divit tomu, jak parádní outfity předvádí Lady Gaga (33) na červeném koberci. Mimo něj se ale na její styl zapomíná, což je škoda. I na ulici totiž předvádí perfektní modely.

Ještě nedávno jsme nad jejími módními kreacemi kroutili hlavou, a dnes ji obdivujeme. Gaga už nenosí kostýmy ze syrového masa, je za dámu. I přesto ale vybírá modely, které na první pohled každého zaujmou.

Do ležérních kombinací, jakou jsou džíny a obyčejné tričko, se oblékne jen zřídkakdy. Vidět jste ji mohli v šatech inspirovaných 60. lety i v sexy kouscích od Versaceho. Všechny její outfity si prohlédněte v naší fotogalerii, my pro vás máme ještě výběr našich nejoblíbenějších modelů.

Podle nás jsou tohle její čtyři nejpovedenější modely, má jich ale samozřejmě mnohem víc a je dost možné, že vám padnou do oka úplně jiné. Proč zrovna tyhle čtyři? První je úplně jednoduchý, a přesto naprosto chic. Obyčejné džíny a černé tričko povýšila rockerskými doplňky v podobě pásku, bot a parádních kočičích brýlí.

Druhý nás zaujal svou barvou a také kombinací se síťovanými punčocháči. Ten třetí díky velké proměně ve velkou dámu. Kostkovaný kostýmek působí klasicky a zároveň moderně. Poslední je zas ztělesněním něžnosti, šaty jsou jednoduché a naprosto boží. Gaga prostě dokazuje, že je chameleon! 

V jejím šatníku najdete snad všechny styly.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová