Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Stejné šaty, jiná těla: Kdo koho okopíroval a komu to sluší víc?

21. května 2019 | 06:00

Může se klidně stát, že si třeba s kolegyní v práci koupíte stejné boty, na tom není nic neobvyklého. Těmhle známým celebritám se také povedlo pořídit si stejné šaty, a protože jsou více vidět, můžeme porovnávat, komu víc sluší nebo komu se naopak nepovedlo celkový styling dotáhnout.

Modelky, herečky, zpěvačky, všechny tyto krásky si mohou dovolit drahé šaty od světoznámých módních návrhářů. I při velkém výběru se ale stane, že si jeden model oblékne více žen. Módní influencerka Olivia Palermo se na našem seznamu objevila hned několikrát. Je to zejména proto, že módní trendy střídá, a my si nedovedeme ani představit, jak velký musí mít šatník. Často se tak stane, že se někde objeví stejný model, který také oblékla.

Méně často se to stává v královské rodině, ale modré šaty od Caroliny Herrery, které měla Meghan Markle na návštěvě v Maroku, se evidentně těší oblibě. Stejné šaty oblékla také herečka Amanda Peet. Meghaniny šaty byly ale navíc uzpůsobeny jejímu těhotenskému bříšku, takže střih vypadal trochu jinak. 

Šaty od Carolina Herrera
Autor: profimedia.cz

Některé ženy se trefily do stejného modelu pouhý den po sobě, jako třeba Dee Ocleppo-Hilfiger a Nicky Hilton, jiné zase i po dvou letech, jako v případě Karoliny Kurkové a Kylie Jenner. Prohlédněte si je všechny v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová