Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak vypadají herci ze seriálu Přátelé? Takhle se změnili po 25 letech!

  • Víte, jak se změnili herci ze seriálu Přátelé?
    20. června 2019 | 06:00

    Možná vás to zaskočí, protože čas šíleně letí, představte si že od prvního uvedení oblíbeného seriálu Přátelé uběhlo už celých 25 let. Poprvé byl uveden v roce 1994 a jeho deset sérií se vysílalo až do roku 2004. Jak se za tu dlouhou dobu změnili jeho slavní představitelé?

    Podívejte se, nejen jak vypadají, ale i jaké jsou jejich životní osudy. Ne všem se v životě zrovna daří. Možná je to daň právě za tak úpsěšný seriál, který podle nás už nic nepřekoná.

  • Courteney Cox (55) jako Monica Geller

    Courteney se z řady žen změnila asi nejvíce. Představitelka upjaté kuchařky Moniky se nedokázala smířit se svým stárnutím, a tak se mnohokrát svěřila do rukou plastických chirurgů. Dodnes toho podle svých vlastních slov lituje.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

  • David Schwimmer (52) jako Ross Geller

    Seriálový bratr Moniky, paleontolog Ross, kterého ztvárnil David Schwimmer, nemá v životě štěstí na partnerky. S fotografkou Zoe Buckmanovou, s níž strávil dlouhých sedmnáct let a počal dceru Cleo, se minulý rok rozvedl. Kromě toho byl před koncem roku 2018 spojován s loupeží alkoholu v jednom obchůdku, kde na kameru zachytili muže, který mu byl údajně podobný. David se ale obhajuje, že je nevinný.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

  • Jennifer Aniston (50) jako Rachel Green

    Půvabná Jennifer alias Rachel se vloni na jaře rozvedla se svým manželem Justinem Therouxem, s nímž údajně plánovala rodinu. Na partnery opravdu nemá štěstí, ale jako jedna z mála se téměř vůbec nezměnila.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

  • Matthew Perry (49) jako Chandler Bing

    Smutným případem je Mathew Perry, známý jako srandista Chandler. Během natáčení neunesl příval slávy, vybudoval si silnou závislost na drogách, a dokonce prohlásil, že si několik let práce na Přátelích ani nepamatuje. Kromě toho měl i problémy s alkoholem. Začal se ale léčit a dnes by měl být čistý. Léta strávená v rauši se však na něm jaksepatří podepsala a dnes by v otylém a šedivém pánovi jen málokdo hledal sympatického pana Binga.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

  • Matt LeBlanc (51) jako Joey Tribbiani

    Svůdník Joey v podání Matta LeBlanca měl sice vždycky rošťácký úsměv a jiskru v oku, vlasy si ale musel kvůli téhle roli barvit. Šedivěl totiž prakticky už od mládí. Kromě ne příliš úspěšného seriálu Joey se herec potýkal i se zdravotními problémy své prvorozené dcery Mariny, která trpí epilepsií a zpomaleným vývojem. Před hereckou kariérou dal přednost rodině.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

  • Lisa Kudrow (55) jako Phoebe Buffay

    Jedinou, kdo se v životě nepotýká se žádnými zásadními problémy, je tak Lisa Kudrowová čili praštěná Pheobe. Přestože její postava byla v seriálu poměrně zvláštní a neměla zrovna štěstí v práci, Kudrow není žádná prosťačka. Má vystudovanou biologii, hraje hlavní roli v seriálu Web Theraphy, a zároveň je již třiadvacet let šťastně provdaná.

    přátelé
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.