Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Victoria Beckham: Dyslektička s tahem na branku slaví 45. Tohle o ní nevíte!

  • 17. dubna 2019 | 06:00

    Je krásná, bohatá, štíhlá, umí zpívat, tančit, podniká a navrhuje originální modely. Za manžela má jednoho z nejhezčích fotbalistů světa Davida Beckhama, s ním má čtyři děti. Na Instagramu ji sleduje téměř 25 milionů lidí a pravidelně své fanoušky zásobuje fotografiemi ze svého života. Dnes slaví 45. narozeniny!

    Ona sama se považuje za workoholičku, která moc času na odpočinek nemá. Dnes slaví tahle bývalá Posh Spice pětačtyřicátiny. Co všechno jste o ní možná nevěděli?

  • Holka z nóbl rodiny s kabelkou Gucci

    Autor: Profimedia

     

    Victoria je úspěšná podnikatelka a návrhářka, která možná neví, co s penězi. Ale peníze už kolem sebe měla jako malá holka. Její otec Anthony Williams Adams byl totiž elektrotechnický inženýr, který hodně vydělával, a matka pracovala jako pojišťovací úřednice a kadeřnice.

    Victoria prozradila, že se cítila v rozpacích, když ji táta vozil do školy rolls-roycem. „Můj táta ale pracoval velmi tvrdě a bylo jeho ambicí vlastnit vůz značky Rolls-Royce. Takže když si ho pořídil, každý den nás jím vozil do školy. Kdysi jsme ho i prosili, aby nás vozil radši dodávkou.“ Zřejmě z této doby pochází její přezdívka Posh, což v překladu znamená „nóbl“. Odmalička to v sobě prostě měla a místo toho, aby nosila klasickou školní aktovku, měla učebnice v kabelce Gucci.

  • Tanečnice se zájmem o balet

    Autor: Profimedia

    Odmalička taky Victoria tančila a enormní zájem měla o balet. Dívala se na filmy o tanečnicích a toužila být jako ony. Když bylo Victorii 17 let, začala studovat tanec na Laine Theater Arts College v Epsomu. Jako studentka se později připojila ke skupině zvané Persuasion, kterou tvořili dva chlapci a Victoria. Kapela zpívala na různých diskotékách a jejich nejznámější píseň se jmenovala Be The One. Později tanec dokonce učila. Její matka jí vždycky říkala, že kdyby jí něco nešlo tak, jak by si představovala, měla by mít v záloze něco, k čemu by se mohla vrátit. Ovšem budoucnost ukázala, že Victoria byla úspěšná ve všem, takže učit tanec už nemusela.

  • Setkání s Davidem Beckhamem

    Autor: Profimedia

    Victoria se s Davidem seznámila na charitativním fotbalovém utkání v roce 1997. Manažer kapely Spice Girls Simon Fuller byl velký fanoušek Manchesteru United, v němž David tehdy hrál. Po zápase manažer Victorii představil Davida a David… Zřejmě mu okatá Victoria padla do oka. Ona sama později vzpomínala, že se jí na Davidovi líbilo, že na rozdíl od ostatních hráčů, kteří v salonku popíjeli drinky s kamarády, on seděl se svou mámou, otcem a mladší sestrou.

    „To se mi na něm moc líbilo, že pro něj tak moc znamená rodina.“ David ji zase považoval za skromnou, přestože už byla slavná. Brzo poté vznikl nejžhavější pár – Posh a Becks. V roce 1998 se vzali a první syn Brooklyn se narodil o rok později. Brooklyn se jmenuje z toho důvodu, že ho počali v Brooklynu v New Yorku. Nyní spolu mají 4 děti – vedle Brooklyna taky Romea, Cruze a Harper. Z lásky k Brooklynovi si nechala vytetovat na vnitřní stranu levého zápěstí jeho iniciály a taky hvězdu na spodní část zad.

  • Kariéra módní návrhářky a milovnice módy

    Autor: Profimedia

    Někdejší členka známé dívčí skupiny je nyní úspěšná i v módním průmyslu. Navrhuje modely a vedle toho je taky módní ikona – pokud jde o to, co má na sobě. Nikdy ji neuvidíte v něčem, co by nebylo stylové. Vždy je velmi elegantní a svá. O módu se zajímala už jako malá holčička. Později vzpomínala, že i ve škole chodila o přestávkách na toaletu, aby si upravila školní uniformu a vypadala dobře.

    V roce 2003 byla jmenována britskou velvyslankyní Dolce & Gabbana a ve stejném roce začala spolupracovat s firmou na výrobu džínsů Rock and Republic. Pak si založila vlastní firmu na výrobu džínsů, slunečních brýlí a parfémů. V roce 2009 přišla se svou první kolekcí šatů. Ty doslova nadchly kritiky. O dva roky později obdržela cenu za designovou značku roku na britských Fashion Awards a porazila takové hvězdy, jakými jsou Stella McCartney, Tom Ford či Burberry.

  • Od akné a baculky až po štíhlou postavu

    Autor: Profimedia

    Když se dnes díváte na Victorii, zřejmě by vás nenapadlo, že by mohla mít někdy nadváhu. Ale ano, byla prý baculatá a její matka jí kdysi s láskou říkala „tlusté štěňátko“. Později jí diagnostikovali hormonální poruchu (syndrom polycystických vaječníků), ta jí způsobovala právě onu baculatost. Začala se léčit, přidala čerstvé ovoce a zeleninu a zahájila přísnou dietu.

    Hodně jí prý pomohla kamarádka ze skupiny Geri Halliwell. Vedle baculatosti měla Victoria taky problémy s akné. Dnes vypadá její pleť bezchybně, ale jako dítě čelila skutečně těžkému akné a trpěla pocity méněcennosti. Dokonce i do školy nosila make-up, aby zakryla stopy po akné. Aby toho nebylo málo, ve škole zápasila s dyslexií.

  • Workoholička, která se nezastaví

    Autor: Profimedia

    Victoria zdědila po svém otci pracovitost a touhu dokázat víc než druzí. A to ve všem, co dělá. Spousta lidí ji nesnáší a ona říká: „Můžou mě milovat nebo nenávidět, jedno je ale jisté: všechno mám díky tvrdé dřině.“ V rozhovoru pro americký Vogue řekla, že hodně pracuje a běhá. Šest dní v týdnu cvičí a vstává už v půl šesté ráno. „Když se do něčeho pustím, stane se to brzo mou závislostí,“ říká. Jak je vidět, nic není zadarmo. Být v její kůži bychom asi nechtěli. Navíc manželství s Davidem není úplně jednoduché a Victoria se údajně nechala přijmout na kliniku zvládání emočního stresu.

    Kdo koho miloval? Proč někomu nevyšla kariéra? Další příběhy herců a hereček nejen z doby první republiky najdete na webu Blesk pro ženy ZDE

Autor: aši
Diskuse ke článku
.