Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Branky, body, kokoti: Když suchar vtipkuje a černá díra je jen pro chlapy

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Myslel si, že je to láska, ale je z toho prasák týdne
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
30. dubna 2019 | 10:00

A z čeho jsme se obkreslili tentokrát? Bohužel, zase se toho urodilo až moc. Počínaje kritikou toho, že se poslanec Dominik Feri v hospodě prostě neporval jako chlap, a konče trapným vtipem za zamilovanosti z úst šéfa jedné strany, která se zrovna nedrží na výsluní. Inu, dejte si nový díl našeho pořadu Branky, body, kokoti a posuďte sami. 

Víte, kdo nebo co představuje největší nebezpečí pro kojence a batolata? My už to stejně jako výrobci nůžtiček na nehty s kulatými špičkami víme! A ne: nůžky – dokonce ani ty ostré – to nejsou. 

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Související články
Video se připravuje ...