Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poznáte je po letech? Takhle vypadaly naše Miss v den, kdy vyhrály!

10. dubna 2019 | 06:00

Je to neuvěřitelných třicet let od prvního vyhlášení královny krásy v tehdejším Československu. První kráskou se stala nádherná Ivana Christová (48). Na tu první se většinou nezapomíná, ale také o ní tak dobře víme hlavně kvůli tomu, že je to velmi výrazná osobnost. Jak ale vypadaly ty další a hlavně – jak vypadají dnes?

Účast na „sletu Miss" byla po letech hojná, dámy si udělaly čas, aby se přijely do Prahy podívat a oslavit kulatiny. Celým setkáním provázel moderátor Jan Rosák a každá z dam, které se dostavily, dostala krásnou květinu od režiséra Adamce, který přímé přenosy režíroval, a Miloše Zapletala, jenž soutěž pořádal. Některé přišly se svými dcerami, jiné s partnery.

Třicet let je dlouhá doba, nikdo z vás si pravděpodobně nepamatuje, jak šly vítězkyně v řadě, ale když zaslechnete jejich jména, přece jen se vám v paměti něco vybaví. Přiřadit po letech obličej k tomu správnému jménu už je ovšem trochu obtížnější. Zapátraly jsme v archivech a v naší galerii si můžete prohlédnout, jak vypadaly dívky v den volby a do jakých žen po letech dozrály. Schválně – kolik si jich pamatujete?