Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Helen Mirren ví, jak být kočka po sedmdesátce! Tyhle outfity musíte odkoukat

2. dubna 2019 | 06:00

Pokud máme ze známých osobností vybrat jednu ženu, která se obléká jako dáma, přesahuje sedmdesátku a od níž by se přesto mohly inspirovat ženy i o čtyřicet let mladší, je to jednoznačně Helen Mirren. Podívejte se na její nejlepší outfity a naučte se její tajemství.

Na Instagramu často sdílí svou opravdovou tvář bez make-upu, nebojí se přiznat, jaká doopravdy je, a stárne s grácií. Obdivujeme ji ale i kvůli modelům, které obléká. Helen nedá dopustit na šaty. 

Nejraději má ty v áčkovém střihu, které zvýrazní její siluetu. Přes ně, ale i k sukním často obléká barevné kardigany, sáčka a kabátky. Moc dobře ví, že barvy ji rozzáří a omladí. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

off to work london

Příspěvek sdílel uživatel @ helenmirren,Led 31, 2018 v 6:39 PST

Když už oblékne kalhoty, nejčastěji to jsou černé rovné nohavice, džíny má raději také v tmavším provedení a jednou jsme na ní mohli spatřit i rockovější kalhoty ve vzhledu kůže. Častěji však sází na eleganci. 

Zaměřily jsme se zejména na její běžné outfity, kterými se můžete inspirovat do práce, do města, na schůzku nebo na slavnostnější večeři. Helen ukazuje parádní looky i na červeném koberci, ale o tom až jindy. Prohlédněte si její nejlepší outfity za poslední tři roky:

Autor: Markéta Luštincová