Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenisky unosíte i teď, v těchto vám rozhodně zima nebude!

21. listopadu 2018 | 06:00

Když pomineme letošní trend ošklivých tenisek jako z botníku po tatínkovi, máme tu i krásné kousky, které můžete nosit po celý rok. Tuto univerzální obuv byste v botníku určitě měla mít. Jaké tenisky si právě teď pořídit?

Pohodlné tenisky se už nenosí jen na sportovní události, můžete je vzít do města k sukni, ale i do práce k saku, pokud vám dress code nepředepisuje elegantní obuv. A pokud ano, v práci se do podpatků stačí přezout.

Tíhnete v zimě jen ke kozačkám a kotníkovým botám? To je škoda. Podívejte se na tyto krásné zimní outfity. Tenisky se hodí i k chlupatému kožíšku nebo k pleteným šatům. Kterou variantu si vyberete vy, je jen na vás.

5363271:gallery:true:true

Jaké si tedy letos pořídit? Vybírat můžete z mnoha barev, pokud chcete být trochu vyšší, i to tenisky umožňují. Vyšší podrážka je trendy a pár centimetrů vám určitě přidá. Podívat se můžete do obchodů CCC nebo Stradivarius, ceny se zde pohybují od 899 Kč.

Do mrazivých dnů se hodí i kousky s kožešinou. Takové najdete v obchodech Humanic za 3199 Kč nebo Deichmann za 749 Kč. Najděte si ten nejlepší kousek přesně pro sebe v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová