Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plážové outfity: Obléknete pareo, nebo zůstanete u kraťasů?

Fotografie
9. června 2018 | 06:00

Ať už se chystáte k bazénu, na koupaliště nebo jste ten šťastlivec, který jede k moři, určitě za všech okolností chcete vypadat dobře. Co obléknout na plavky, abyste mohla bez ostychu vyrazit k baru nebo do města?

To, že si k vodě jednoznačně berete plavky, je jasná věc. Ale chcete-li být za krásku, doplňte je i třeba plážovou taškou, kloboukem, slunečními brýlemi a hlavně zajímavými šperky.

Vypadat dobře byste měla, i když od vody odcházíte. Záleží však na tom, kam odcházíte. Jste-li zrovna u moře a plánujete-li si odskočit na bar nebo na malou procházku podél pláže, postačí vám barevné pareo, kaftan nebo kraťasy. Stačí je obléknout k plavkám spolu s vhodnou obuví, jako jsou ploché sandálky nebo ty na klínku, pantofle či espadrilky.

5007918:gallery:true:true

Zajímavým přehozem se může stát i obyčejná bílá košile, tu buď necháte rozepnutou a vyhrnete u ní rukávy, nebo ji uvážete v pase na uzel. Půjčit si můžete i košili z partnerovy skříně.

5007894:gallery:true:true

Jestliže se chystáte do města nebo na cestu domů, je vhodnější se více zahalit. I v přímořských státech vypadají zahalenější outfity lépe.

Zkusit můžete využít jednodílné plavky jako top, stačí k nim přidat kraťasy nebo dlouhou sukni. Nebo přes plavky snadno obléknete vzdušné šaty...

5007899:gallery:true:true

Na další outfity se podívejte v naší fotogalerii:

Podívejte se na video, jak si uvázat pareo na několik způsobů:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovic

Autor: Markéta Tošnarová