Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Věk je jenom číslo! Jennifer Lopez jde s kůží na trh i těsně před padesátkou

6. listopadu 2018 | 06:00

Ani rok před padesátkou se nestydí odhalit své tělo. Nic ale nemá zadarmo, je velkou odpůrkyní plastických operací, a naopak na své postavě dennodenně dře. Podívejte se na její nejodhalenější modely za poslední dobu.

Vedle plastických operací nenávidí i věkové škatulkování. Říká, že věk je jenom číslo a že každá žena se může cítit a vypadat skvěle ve 20 i v 50. Vše je o psychice a o tom, jak se cítíte. I Jennifer má špatné dny a sebevědomí si často zvedá tím, že se namaluje a hezky oblékne, přestože se zrovna nikam nechystá. Co to také zkusit?

Sebevědomí na rozdávání rozhodně má. Odvážné modely obléká nejen na své koncerty, ale i do společnosti a na cvičení. Krátké crop topy v kombinaci s legínami nejsou nic moc odvážného v porovnání s některými šaty, které nosí.

Minulý týden nafotila velmi odvážné snímky pro magazín InStyle. Samy bychom jí 49 nikdy neřekly, vypadá spíše na polovinu svého věku. Jednu fotografii sdílela i na svém Instagramu, ihned získala více než čtyři a půl milionu lajků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

December 2018 @instylemagazine

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo),Říj 31, 2018 v 9:43 PDT

Ačkoliv ne všechny modely se jí povedou – jako třeba tento v podání bílé košile s podivnými kozačkami, které připomínaly polospadlé džíny – Jennifer je rozhodně hvězdou. Ví, jak šokovat a jak prodat své tělo, a my její modely milujeme, zejména ty, které jsou podobné šatům vpravo.

JLo
Autor: profimedia.cz

Další odvážné outfity si prohlédněte v naší fotogalerii:

Jak Jennifer zastavila čas?

Asi nejzásadnější je to, že na své postavě opravdu dře. Podle Jennifer Lopez je nejdůležitější pravidelnost cvičení, které prý nikdy nevynechá. Svou roli hraje i jídlo, které si vybírá.

V jejím jídelníčku nenajdete zdroje jednoduchých sacharidů ani soli, naopak je plný zdrojů bílkovin a složených sacharidů, ty najdete třeba v hnědé rýži nebo ve sladkých bramborách. Velkou motivací jsou pro ni i její dvě děti, které se tímto snaží také vést ke zdravému životnímu stylu.

Vyhýbá se alkoholu a kofeinu, místo toho zásobuje své tělo dostatkem vody, která z těla vyplavuje škodliviny a zanechává pleť hydratovanou. Podobně je to i s Jennifer Aniston. I ta na své postavě pravidelně dře a stejně jako JLo si hlídá každé sousto.

Autor: Markéta Luštincová