Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kate Zemanová na inauguraci! Co měla prezidentská dcera na sobě, jak to slušelo její matce?

8. března 2018 | 13:00

Po pěti letech se minulost opakuje. Dnes proběhla druhá inaugurace Miloše Zemana. Politiku nechme stranou, zaměříme se na módu. Jak to slušelo první dámě a první dceři, která kvůli události přiletěla z Velké Británie, kde pracuje a studuje?

Při oficiálních událostech takového typu je jasné, že v centru pozornosti budou outfity manželky Ivany (52) a dcery Kateřiny Zemanové (24). Zvládla Kate svůj outfit lépe než při prezidentských volbách? Držela si první dáma svůj módní standard v podobě volnějších šatů, které vesměs její postavě nelichotí a které jí přidávají zbytečně na letech?

8. 3. 2018: Ivana Zemanová, manželka Miloše Zemana s dcerou Kateřinou během inaugurace (8. 3. 2018)
Autor: Jakub Poláček / Paparazzi

Jak se jim to povedlo tentokrát? První dáma se dnes oblékla velmi elegantně, což je v této situaci žádané. Jenže kostýmek v tmavé bordó barvě jí bohužel příliš nelichotil. Mnohem více jí sluší světlejší barvy, ve kterých vypadá mladistvěji. V tomto outfitu byste asi Ivaně netipovali padesát dva let, ale o pěkných pár let více. 

Kateřina zvolila také elegantní outfit, tentokrát vhodnější než na prezidentských volbách. Hořčicová barva šatů skvěle ladí k tmavým vlasům a make-upu, který je tak akorát pro tuto příležitost. Rozvernost celému outfitu dodávají kozačky se vzorem. Jediné, co s šaty a botami nekoresponduje, je zelené psaníčko.

Jak si vedly minule? Outfit, který Kateřina v lednu zvolila pro den, kdy se Miloš Zeman stal podruhé prezidentem, byl sice efektní a šik, ale ne pro tuto danou příležitost. Kostkované sako a kalhoty byly v pořádku, ale tričko s nápisem se příliš nehodilo. Nemůžeme však popřít, že Kate to tehdy celkově slušelo.

U první dámy Ivany můžeme pozorovat evoluci v jejím módním stylu. Neforemné outfity mění za ty, které konečně sedí její postavě. Jeden z nejhezčích modelů měla během prezidentských voleb. Naopak jeden z nejhorších v den oslavy vítězství svého manžela. Splývavé kobaltové šaty jí jen přidaly na kilech i věku.

2018:Miloš Zeman bude pokračovat ve funkci prezidenta republiky
Autor: ČTK