Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Linda Vojtová odhalila víc než jen vysportované břicho

3. března 2018 | 06:00

Kde se zrovna nachází Helena Houdová, která své děti vzdělává cestováním po světě? Kde filozofuje Emma Smetana a s kým Linda Vojtová maká na svém plochém bříšku? Podívejte se také na novinky na instagramových účtech Kim Kardashian, JLo nebo Beyoncé!

Emma Smetana (30) je nyní s přítelem Jordanem Hájem (29) a jejich dcerou Lenon na dovolené v Thajsku. U této fotky se rozepsala trochu více, než je u jejích příspěvků zvykem. Poselstvím příspěvku bylo: "Žijeme možná jenom jednou, tak žijme prosím svobodně. Odvážně. A v pravdě." Celý příspěvek si přečtěte na jejím profilu.

Podobně si užívá i modelka Helena Houdová (38), která cestuje se svými třemi dětmi po celém Novém Zélandu. Své cesty pravidelně dokumentuje, a sdílí tak záviděníhodné zážitky. Za necelý týden u ní dokonce budeme moci sledovat putování po Austrálii.

Modelka Linda Vojtová (32) ráda na Instagramu ukazuje své vysportované tělo, ale její poslední fotka vyrýsovaného břicha nás dostala. Na své fyzičce maká společně s kamarádkou modelkou Michaelou Kociánovou.

Na Instagramu Kim Kardashian (37) se staly dvě zásadní věci. Kim přidala fotku svých nových růžových vlasů a také úplně první selfie s novorozenou dcerou. Kim a Kanye se vyžívají v zajímavých jménech. Začalo to synem Saintem, pak dcerka North a třetího potomka pojmenovali Chicago.

Jennifer Lopez (46) snad mládne před očima. Je porotkyní v televizní soutěži World of Dance a na Instagram přidala selfie účesu, ve kterém se objevila na natáčení. Vysoko vyčesaný falešný culík jí neuvěřitelně slušel. Stejný nosí i Beyoncé. Jak ho učesat, to  se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku? • VIDEO: Adam Balažovič

Beyoncé (36) přidává fotky na Instagram vždy po delší době, ale zato jich přidá hned několik. Na těch nejaktuálnějších se pochlubila plochým bříškem a vlasy dlouhými až do pasu. Vypadá to, že Queen B je po porodu dvojčátek opět ve formě. Můžeme se těšit na novou muziku? Jak jsme se už přesvědčili u dvou předešlých alb, nové CD může vyjít kdykoli!

Další instagramový svět celebrit najdete ve fotogalerii: