Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vychrtlá Angelina Jolie chodí do společnosti místo s muži s dětmi

14. ledna 2018 | 06:00

Je to už více než rok, co se provalilo, že Angelina Jolie (42) a Brad Pitt (54) se budou rozvádět. Pro mnoho jejich fanoušků to byl šok. Oba dva se po této jistě devastující zkušenosti stáhli z veřejných akcí. Oba bylo vidět jen sporadicky, až teď konečně začíná jedna z nejkrásnějších žen světa opět chodit do společnosti. Nikoli však s muži, ale v doprovodu svých dětí.

Zlaté glóby hrály letos na vážnou strunku. Všechny ženy i muži se spojili v boji za rovnoprávnost žen a proti násilí na nich. Dámy tak oblékly černé róby a Angelina Jolie samozřejmě nemohla zůstat pozadu, protože i ona byla jednou z těch, které zažily obtěžování. Na předávání cen jí dělal doprovod její čtrnáctiletý syn Pax Thien.

Podívejte se na video, které ukáže outfity Angeliny za minulý rok:

Video se připravuje ...
Outfity Angeliny Jolie za rok 2017. • VIDEO: youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

O pár dní později se Angelina ve společnosti objevila znovu, opět v černé róbě, která stejně jako ta na Zlatých glóbech zakrývala její výstřih a klíční kosti. Doprovod jí tentokrát dělaly hned dvě dcery – jedenáctiletá Siloah a třináctiletá Zaharu, obě v chlapeckých oblecích. Na poslední událost, na niž v poslední době vyrazila, dorazila zcela bez doprovodu, bylo to udílení cen Critics' Choice Awards 2018 v Santa Monice. Na sobě měla bílé šaty bez rukávů, které jí moc slušely, ale nebylo možné si nevšimnout, že je herečka hodně pohublá. Stres z rozchodu nikomu nepřidá, obzvlášť když jste pod lupou veřejnosti. Doufejme, že se již trochu oklepala, její častější účast na společenských akcích to jen potvrzuje...