Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Má velikost 38, přesto je prý XL modelka. My nesouhlasíme!

Video se připravuje ...
Myla Dalbesio s velikostí 38 o sobě mluví jako o XL modelce
VIDEO: youtube.com_Sports Illustrated Swimsuit/bpž
6. února 2017 | 10:00

Když se řekne XL nebo plus size modelka, první jméno, které nám přijde na mysl, je Ashley Graham. Přesto o sobě jako o plus size modelce smýšlí i Myla Dalbesio, která obléká konfekční velikost 38. Co na to říkáte?

Modelka Myla Dalbesio (30) není ve světě modelingu žádným nováčkem. Pro značku plavek Sports Illustrated Swimmsuit fotí ale poprvé. "Je to cíl, kterého jsem chtěla dosáhnout dobrých deset let, a jsem pyšná, že se mi to povedlo," svěřila se Myla na svém instagramovém profilu. "Doufám, že to pomůže všem ženám zůstat silné ve svých názorech a nebát se ozvat a ukázat," dodává tato překrásná bojovnice za práva žen.

Podle nás není na modelce Myle Dalbesio nic XL a se svou velikostí 38 má nádhernou, zdravou postavu. Ostatně to je v podstatě i to, co o sobě sama modelka prohlašuje. "Život není jen o tom, jít z extrému do extrému, opravdová krása těla spočívá právě v odlišnostech. Nemusíte být jen superhubená, nebo velmi oplácaná," říká Myla.

Tím se dotýká problému současného módního průmyslu, kdy většina modelek vypadá, jako by měly poruchu příjmu potravy. Ať už se jedná o extrémně hubené modelky Karla Lagerfelda nebo o současnou módu obézních modelek, jako je Tess Holliday.

Co si o tom myslíte vy? Chtěli byste na billboardech a stránkách magazínů vidět víc žen, jako je Myla Dalbesio? Prohlédněte si její snímky ve fotogalerii.

Autor: brig