Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zasnoubená a těhotná Nikol Štíbrová: Kdo prošel její postelí?

Nikol Štíbrová se v listopadu 2016 zasnoubila s Martinem Kynclem.
6. února 2017 | 11:08

Nikol Štíbrová prožívá nyní v osobním životě krásné období – nejdříve zásnuby, nyní i miminko!

Herečka Nikol Štíbrová (30) se pochlubila na Facebooku se šťastnou novinou. "Mno. To máme z toho, že jezdíme na dovolenou v období dešťů," napsala k fotce dětského bodýčka, na kterém je nápis "Made in Thailand" (Vyrobeno v Thajsku). Příspěvek navíc ještě označila hashtagy #suvenýr a #babyontheway (dítě na cestě), takže není pochyb o tom, že členka tria 3v1, které baví svými videi celou republiku, je nyní 2v1!

Se snoubencem Martinem Kynclem vyrazila na exotickou dovolenou do Thajska začátkem listopadu. Tam ji požádal o ruku. Náznaky toho, že je těhotná, Nikol už zmiňovala v dřívějším postu na Instagramu, kde píše, že tříměsíční alkoholový a tabákový detox se na ní musel podepsat. A je jasné, že třemi měsíci to nekončí! 

Kyncl ji požádal o ruku jen po dvouleté známosti, a jak to probíhalo, také víme díky Facebooku: 

"Přišli jsme z baru. My a Dong. Čistila sem si zrovna zuby. A když sem říkala ANO, asi sem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den, co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný – vydrží nám to až navěky, ámen."

Pochází z Rakovníka a proslavila se rolí Karolíny v seriálu Pojišťovna štěstí. Ten měl premiéru na obrazovkách už v roce 2004 a Nikol v té době bylo osmnáct let. Během toho studovala vysokou školu, obor mezinárodní vztahy a evropská studia, a po skončení seriálu roku 2010 odjela studovat ještě na dva roky do Itálie.

Video se připravuje ...
3v1: Parodie Prostřeno! • VIDEO: Youtube.com/BPŽ

Nyní se spíše než herectví – kromě velmi úspěšných videí 3v1 – věnuje produkci internetové televize. Nikol nepatří mezi ženy, které jdou z postele do postele. Jejími bývalými partnery jsou ženatý televizní kameraman Jožo Halász nebo zpěvák a tanečník Ben Cristovao.

Autor: red