Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

XL modelky: Velká prsa ani široké boky nejsou na závadu!

  • Plus size modelky se pyšní velkým přírodním poprsím.
    18. května 2016 | 06:00

    Velká prsa, nadměrné velikosti a malá výška. Všechny tyto ženy dokazují, že modelky nemusí být jen vyhublé a vysoké. I přes své proporce jsou sebevědomé a mají spousty nabídek od módních řetězců.

  • Ashley Graham (29)

    Ashley Graham
    Autor: Instagram.com

    Ashley je americká modelka. Předvádí spodní prádlo nadměrných velikostí. Modelingu se věnuje již od třinácti let. Její přirozená krása jí zajistila práci v různých odvětvích módy, přestože nemá ideální velikost. 

  • Candice Huffine (31)

    Candice Huffine
    Autor: Facebook

    Americká plus size modelka, která sklízí velké úspěchy. Jednou se objevila na titulní stránce časopisu Vogue v Itálii. Tento rok je hlavní tváří plus size kolekce pro značku River Island.

  • Tess Holliday (30)

    2711116:gallery:true:true

    Americká modelka měří pouze 165 centimetrů a váží 118 kilogramů. Má několik tetování a piercingů. Modelkou se stala díky tomu, že ji na Instagramu sledovalo více než 620 tisíc fanoušků. Některými je obdivovaná, jinými kritizovaná, ale ona si z toho hlavu nedělá.

  • Angelina Kirsch (27)

    Angelina Kirsch
    Autor: Profimedia.cz

    Německá modelka se k modelingu dostala naprostou náhodou. Se svou sestrou seděla v kavárně v Římě, když ji oslovil neznámý muž, který vlastnil modelingovou agenturu. A stala se z ní hvězda plus size modelingu.

  • Bishamber Das (29)

    2711121:gallery:true:true

    Bishamber roku 2014 vyhrála druhé místo v soutěži Miss, a to ve své rodné zemi, v Indii. Soutěže se účastnila jako jediná plus size modelka. Nyní dostává spoustu nabídek z Anglie i z Ameriky.

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...