Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plus size modelka poprvé na obálce časopisu Sports Illustrated

19. února 2016 | 06:00

V časopisu proslulém především sexy a superštíhlými modelkami na titulní straně proběhla revoluce. Poprvé za 52 let, co Sports Illustrated vychází, se na jeho obálce objevila plus size modelka, a to Ashley Graham (28).

Nadšení z toho, že dostala nabídku pózovat právě pro vyhlášený Sports Illustrated, Ashley neskrývala. Pro americkou modelku to je splněný sen a o své pocity se podělila s fanoušky na Instagramu: 

"Jsem beze slov!!! Tato obálka je pro každou ženu, která se necítila dostatečně krásná kvůli své konfekční velikosti. Můžete dosáhnout všeho, co si umanete!" Nejen pro Ashley to bylo velkou událostí, je to změna i ve vnímání standardů modelek. Nechala se slyšet, že její fotka neprošla zásahy retuše jakéhokoli druhu.

Ashley Graham se již ve Sports Illustrated objevila loni, a to na titulní stránce plavkového speciálu tohoto časopisu. 

Video se připravuje ...
Jak probíhalo focení titulní strany? • VIDEO: youtube.com/sportsillustratedswimsuit

Zlomová titulní strana má ještě dvě další podoby. Na jedné z nich můžete vidět MMA zápasnici Rondu Rousey (29), která odhodila všechno oblečení a nechala se vyfotografovat jen s bodypaintingem, a na druhé neméně odhalenou modelku Hailey Clauson (20). Prohlédněte si fotky ve fotogalerii!

 

Více novinek ze světa slavných najdete ZDE!

Autor: luh