Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Beyoncé čeká dvojčata! Její fotka na Instagramu se stala nejlajkovanější všech dob

2. února 2017 | 11:01

Záplavu lajků a pozitivních reakcí způsobila včera večer fotka na instagramovém účtu sdílená Beyoncé (35), která se rozhodla oznámit světu, že je těhotná. Fotka se tak stala nejlajkovanějším postem vůbec!

Rodina se může těšit rovnou na dva přírůstky, zpěvačka totiž čeká dvojčata. „Chtěli bychom se podělit o naši lásku a radost. Byli jsme požehnáni hned dvakrát. Jsme neskutečně vděční, že se naše rodina rozroste o dva členy, a chceme poděkovat za vaše přání. Carterovi," napsala zpěvačka k příspěvku.

Zdá se, že krize, která měla údajně panovat v manželství Beyoncé a rapera Jay-Z (47), je ta tam, pokud tedy vůbec nějaká byla. Pár spolu vychovává dcerku Blue Ivy (5), která se tak může těšit rovnou na dva sourozence. Musíme uznat, že Beyoncé se těhotenství dařilo bravurně maskovat!

Video se připravuje ...
Beyoncé s dcerkou Blue Ivy • VIDEO: Instagram.com/Beyoncé/BPŽ

Fotka, kde Beyoncé sedí pouze ve spodním prádle, má na sobě závoj a drží si bříško, získala během osmi hodin pře 6,6 milionu lajků a nyní už čítá téměř 7,5 milionu. Porazila tak předchozí držitelku rekordu nejlajkovanější fotky Selenu Gomez (24), jejíž fotka, kde pije coca-colu, získala 6,3 milionu lajků. Přesto je ale Selena Gomez nejoblíbenější osobností na Instagramu se svými 108 miliony followerů. Po ní následují Taylor Swift, Ariana Grande a poté až Beyoncé. 

 

Autor: red