Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sarah Jessica Parker: Jak je to podle ní ve skutečnosti se Sexem ve městě?

13. října 2016 | 06:00

Kdykoli se Sarah Jessica Parker ocitne v talkshow, rozhovor se vždy tak nějak sám stočí k tématu nesmrtelného seriálu Sex ve městě. To samé se stalo i naposledy a Sarah prozradila světu svou vlastní teorii ohledně seriálu. Pokud si nechcete zkazit náladu, raději snad nečtěte dál!

Místo toho, aby Sarah nás všechny potěšila s tím, že se chystá třetí díl Sexu ve městě, o kterém se už nějakou tu dobu spekuluje, nasadila nám brouka do hlavy. Podle ní jsou totiž Charlotte, Miranda a Samantha pouhými fantaziemi Carrie, které doplňují její sloupky o sexu. Sarah doslova v rozhovoru řekla, že si není jistá, že tyto tři postavy jsou reálné.

Cože?! 

Podle Sarah jsou totiž perfektními archetypálními postavami, které se Carrie jednoduše hodí při psaní. Celý děj seriálu je tudíž jen ilustrací těchto sloupků. Svou teorii se snažila zdůvodnit tím, že Carrie je uvnitř tohoto přátelství, aby mohla pozorovat určité situace, o kterých pak píše, a zároveň je i ovlivňovat. Pravdou je, že Carrie byla vždy tou hlavní postavou, jejíž příběh byl vždy nejvíce rozvíjen. Že by i pan Božský byl pouhou fantazií? Tomu odmítáme uvěřit!

Sarah Jessiku Parker (51) můžeme po dlouhé době vídat na televizních obrazovkách v novém seriálu Divorce (Rozvod), který nedávno odstartoval. Co se týče jejího osobního života, dějové lince seriálu se ani trochu nepřibližuje. Příští rok oslaví s Matthewem Broderickem dvacetileté výročí svatby, mají spolu tři děti a stále působí jako čerstvě zamilovaný pár!

Video se připravuje ...
Sarah Jessica Parker mluví o novém seriálu Divorce i Sexu ve městě • VIDEO: Youtube.com
 

Autor: luh