Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Pončo si zamilovala i Sarah Jessica Parker!

21. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Hitem letošní sezony je pončo, které s oblibou nosí i herečka Sarah Jessica Parker. Pořiďte si podobné. Víme, kde ho seženete!

Herečka Sarah Jessica Parker je i v padesáti stále považována za sexy ženu s vytříbeným vkusem. K tomu, abyste si osvojila její styl, nepotřebujete obrovskou šatnu plnou bot Manolo Blahnik a šatů z dílny Oscar de la Renta, stačí se jen naučit nosit jednoduché oblečení s grácií.

To se jí povedlo i s jednoduchým pončem, které je letos hitem podzimní sezony. Ne každé pončo vám však padne jako ulité. Delší modely nebo ty, které jsou prodlouženy ještě o třásně, lichotí spíše vysokým ženám. Ženy menšího vzrůstu by měly sáhnout po kratších střizích, aby vynikly jejich nohy.

Buďte jako SJP

Seriálová Carrie sice nepotřebuje nic maskovat, ale dobře střižené pončo dokáže zamaskovat i kdejaký nedostatek. Zkuste ho pro větší efekt přepásat páskem, který bude laděn do stejných tónů jako pončo. Skinny džíny a barevně sladěná kabelka jsou skvělou volbou!

SJP
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: F&F, 629 Kč, Mango, 899 Kč a New Yorker, 549 Kč