Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sarah Jessica Parker získala prestižní módní cenu!

10. května 2014 | 06:00

Ve středu, 7. května byla herečce a módní ikoně udělena prestižní cena "Honorary Image Awards" za dlouhodobé působení v oblasti módy a krásy. Slavnostní večer udílení cen Clio Awards se konal v New Yorku, konkrétně v luxusním hotelu Pierre.

Proč právě SJP?

Kromě toho, že Sarah během své kariéru snad nikdy neudělala výrazný módní přešlap, také hodně ovlivnila módní scénu svou vlastní kolekcí bot.

"Když jsem boty navrhovala, inspirovaly mě například mašle, kterými jsem si svazovala vlasy jako malá holčička nebo samozřejmě celé módní zázemí seriálu Sex ve městě. V mé kolekci ale najdete také prvky klasického stylu pozdních sedmdesátých a raných osmdesátých let," říká Sarah Jessica Parker a dodává: "Věřím v kvalitu materiálů a nadčasovost designu. Proto jsem tuto kolekci stvořila s vírou, že ji ženy budou nosit několik let nezávisle na módních trendech."

Takhle probíhalo focení nové kolekce SJP
Autor: reprofoto YouTube

Přestože je Sarah považována za módní ikonu, sama se tak nikdy necítila. V soukromém životě prý na fintění nemá čas, a tak nejčastěji nosí tepláky a mikinu. Když ji ovšem čeká společenská akce, nikdy nepodcení přípravu a v den D svým vzhledem vždy všem vyrazí dech. Příkladem byl luxusní newyorský ples Met Gala, který se konal minulý týden. Sarah byla mezi záplavou krásných žen nepřehlédnutelná, a to především díky honosné róbě z dílny Oscar de la Renta.

Prohlédněte si nejkrásnější modely SJP v naší fotogalerii.