Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kim Cattrall ze Sexu ve městě má 60. A říká: Muži zahýbají stejně, jako si psi honí ocas

21. srpna 2016 | 06:00

Naše oblíbená seriálová Samantha slaví kulatiny. K příležitosti jejích narozenin jsme pro vás vybraly několik jejích seriálových hlášek a mouder, kterými nás Kim pobavila i poučila. 

Když vidíme jméno Kim Cattrall, automaticky se nám vybaví Samantha Jones a její osobitý náhled na život a muže. Během let, kdy seriál běžel na televizních obrazovkách – a stále běží – se se čtveřicí Newyorčanek ztotožnily tisíce žen po celém světě.

Role Samanthy v seriálu Sex ve městě Kim proslavila bezesporu nejvíc. Které jsou její nejlepší rady do života? Názor Samanthy na manželství je vcelku jasný: „Jaký je můj názor na manželství? Asi stejný jako tvůj na botox. Bolestivé a ne nutně potřebné.“

Co s nevěrníky? „Muži zahýbají zhruba ze stejného důvodu, jako si psi honí ocas. Protože můžou. Mají to prostě zakódováno v DNA.“ Single dámy, nezoufejte: "Když jsi svobodná, svět ti leží u nohou." Co dělat s potížisty? Samantha má jasno: "Jeho problém je to, že je idiot."

"Miluju tě, ale sebe miluju víc." Samantha ví, že je důležité mít ráda samu sebe!

Podle Samanthy musíte vždy být sama sebou a ostatních si nevšímat: "Nebudeš mě soudit ani ty, ani společnost!" A pokud máte zrovna zlomené srdce: "Skoncovala jsem s velkou láskou. Vracím se k velkým milencům."

 

Video se připravuje ...
Kim Cattrall v talkshow (2015) • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh