Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sarah Jessica Parker na Met Gala: Zestárla a přišla s jiným mužem!

3. května 2016 | 12:00

V pondělí 2. května se v Metropolitním muzeu v New Yorku opět po roce konala prestižní a dlouho očekávaná událost Met Gala. Akce se účastní snad každý, kdo ve světě showbyznysu něco znamená, a tak není divu, že se jedná o jednu z největších přehlídek luxusních šatů na světě. Letošní téma celého večera znělo Manus x Machina: Móda v době technologie.

Mezi záplavou celebrit nechyběla ani módní ikona Sarah Jessica Parker, která se, jak je zvykem, perfektně oblékla k danému tématu. Její kostým byl inspirovaný Alexanderem Hamiltonem, jedním z otců zakladatelů Spojených států amerických, ale byl pojatý velmi moderně, aby korespondoval se zadaným dresscodem. A pokud vás zaujaly královsky modré lodičky s výrazným zdobením špičky, měla by Sarah určitě velkou radost. Pocházejí totiž z její nové kolekce, a tak jim na prestižní akci plné hvězd udělala tu nejlepší reklamu.

Přestože její outfit byl perfektní, šokovala celý svět. A to tím, jak během krátké chvíle zestárla. My si spíše myslíme, že se o nápadnou změnu postaral nespočet plastických operací, a nikoliv nezastavitelný zub času. Otázkou zůstává, jestli je hereččino oblíbené kouřové líčení vhodné i pro ženy po padesátce. Zbytečně totiž upozorňuje na obličejové vrásky a zmenšuje oči.

Nový muž?

Po červeném koberci se Sarah neprošla bo boku svého manžela Matthewa Brodericka, se kterým už delší dobu prožívá partnerskou krizi. Šušká se, že hvězdný pár spolu zůstává jen kvůli dětem. Dvojčatům, která jim porodila náhradní matka, bude letos v červnu teprve sedm let a syn je o šest let starší. Své rámě herečce nabídl americký moderátor Andy Cohen. Jestli je mezi nimi něco víc, to však zatím nikdo neví.

Sarah Jessica Parker s doprovodem
Autor: profimedia.cz

Autor: red