Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate vs. Pippa! Vévodkyně má dražší prsten, ale její sestra hodinky za půl milionu!

21. července 2016 | 10:32

U sourozenců se poměřování prostě nevyhnete, a jinak tomu není ani v případě vévodkyně Kate a její sestry Pippy. Zatímco čerstvě zasnoubená Pippa je okroužkovaná prstenem o šest milionů levnějším, než má Kate, dohání to alespoň hodinkami. 

Hodinky Pippy Middleton stojí v přepočtu necelý půlmilion korun.
Autor: Profimedia.cz
Pokud nosíte na ruce briliantový prstýnek s tříkarátovým diamantem, zdá se, že ostatní šperky na vašem těle musí blednout závistí. To ale neplatí u Pippy Middleton, jejíž zásnubní prsten téměř zastínily hodinky Cartier, se kterými se objevila den po zásnubách. Jejich cena se v přepočtu na české koruny šplhá k půl milionu. 

Ve srovnání s ní má vévodkyně Kate jen levnější kopii. Hodinky, také značky Cartier, které dostala od svého manžela prince Williama, stojí "jen" něco málo přes 170 000 korun. Na první pohled vypadají hodinky úplně stejně, kde je tedy rozdíl? 

Šperk vévodkyně Kate je o tři milimetry menší než ten její sestry. Ovšem co chybí do velikosti, je doplněno do luxusu. Hodinky jsou totiž vyrobeny ze směsi oceli a růžového osmnáctikarátového zlata. Ciferník je osázen padesáti 0,63karátovými brilianty. Na ciferníku je pouze číslo dvanáct, zbytek ciferníku lemuje jedenáct 0,05karátových diamantů.