Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 beauty triků, které jsme se naučily od vévodkyně Kate

  • 19. července 2016 | 06:00

    Sice nepatří mezi výrazné krásky, které vyrazí dech, ale zato má vévodkyně Kate bezesporu to, co bychom označili za přirozenou krásu. Její styl se přitom nemění, ale naopak ho během let na výsluní dotáhla k dokonalosti. Co bychom od ní rozhodně měly odkoukat?

  • Pleť bez chybičky

    Autor: profimedia.cz
    Kate sice není bez chyby, ale její pleť tak rozhodně vypadá. Při pohledu na její matku nelze tvrdit, že za to nemůže z velké části genetika, ale lví podíl na tom má také rutinní denní a noční péče. Nebojte se, nepotřebujete produkty ve stejné cenové relaci, jaké pravděpodobně leží v koupelně vévodkyně. Bohatě bude stačit, pokud se budete správně odličovat a dopřejete pleti to, co potřebuje. Tedy hydrataci a výživu. Ale pravidelně!

  • Nenápadné kouřovky

    Autor: profimedia.cz
    Perfektně vystínované kočičí oči nejsou jen na večerní líčení, musíte je ovšem pojmout decentně. Temně černé a šedé stíny se pro každodenní look opravdu nehodí. Pokud ale oko vystínujete od nejtmavšího po nejsvětlejší odstín pomocí zlatých nebo bronzových očních stínů, budete sexy a přitom chic.

  • Méně je více

    Autor: Profimedia.cz
    Kate moc dobře ví, že výrazné líčení se k jejímu sportovnímu stylu a ostatně i postavení manželky budoucího britského panovníka příliš nehodí. Řídí se proto zlatým pravidlem: buď výrazné oči, nebo rty. Nikdy ne obojí. Právě tento její styl můžete snadno okopírovat pro každodenní líčení. Použijte lehký make-up, nedokonalosti zamaskujte korektorem a pak už jen stačí řasenka a oblíbená – nepříliš sytá – rtěnka.

  • Přirozená každým coulem

    Autor: profimedia.cz
    Ani si nedokážeme vzpomenout, jestli jsme Kate viděly někdy s barevně nalakovanými nehty. Jsme si ale naprosto jisté, že je vždy měla perfektně upravené, nude nebo s francouzskou manikúrou. Skvělá věc je, že takto si zvládnete upravit nehty i sama doma. Pokud navíc nebudete experimentovat s výraznými barvami, nehty se nezabarví a budou vypadat stále perfektně.

  • Vykašlete se na trendy

    Autor: profimedia.cz
    Trendy přicházejí a odcházejí, ale klasika nikdy nestárne, a to Kate moc dobře ví. Její ikonický look nedbalých vln, jemného líčení a přirozeného vzhledu nikdy nevyjde z módy. Jistě, můžete na chvíli podlehnout tomu, co je zrovna módní, ale pokud víte, že vám něco opravdu sedí, klidně se toho držte a nenechte si nic diktovat.

  • Den špatných vlasů neexistuje

    2757048:gallery:true:trueZnáme to všechny: ráno vstanete a s těmi prokletými vlasy zkrátka nejde nic udělat. Právě to je ten čas, kdy byste měla zabrousit do světa vlasových doplňků. A rozhodně se jich nebojte! Sáhněte po vlasové broži nebo rovnou po kloboučku a buďte v něm stejně úžasná jako Kate. Nebo se pro začátek držte něčeho menšího, fantazii se meze nekladou. Je jasné, že takto výrazný klobouk v Česku příliš neužijete!

  • Nebojte se obočí

    Autor: profimedia.cz
    Dokonale upravené, avšak přirozeně husté obočí je něco, co by se od Kate měla naučit každá žena. Pryč s příliš vytrhanými, tenkými čárkami! Pamatujte, že nejlépe vám sluší takové obočí, s jakým jste se narodila. Stačí ho jen upravit do úhledného tvaru, učesat a je hotovo.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.