Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se, jak herci z Harryho Pottera vyrostli do krásy

21. února 2016 | 06:00

Podlehli jste potterovské mánii a s oblibou jste pozorovali nejen samotný děj, ale i hlavní filmové protagonisty a jejich proměny dospívání na filmovém plátně? V jednom snímku se s nimi už asi nesetkáme, ale většina z nich u herectví zůstala. Připravili jsme pro vás výběr těch nejznámějších a srovnání, jak se i z ošklivých káčátek vyklubali opravdoví fešáci.

Harry Potter se stal celosvětovým fenoménem. Knihy, které vás zavedou do světa kouzel a čarodějů, četli a čtou malí i velcí po celém světě a stejně tak je to i s filmy, které se těší oblibě napříč generacemi už patnáct let. Herci z filmů o čarodějnickém učni vyrostli a někteří z nich dál zůstávají u herecké profese. Není divu, do krásy totiž dospěli i ti, u kterých byste to vůbec nečekali. Na to, jak se za ty roky změnili, se můžete podívat ve fotogalerii.

Pokud jste i vy podlehli potterovské mánii, jistě víte, že v listopadu bude mít premiéru zřejmě již poslední díl série, a to Fantastická zvířata a kde je hledat. Jedná se o takzvaný prequel, tedy díl, který dějově předchází již natočeným snímkům. Z logiky věci je jasné, že se v tomto filmu samozřejmě neobjeví například postava Harryho Pottera nebo Hermiony v podání Daniela Radcliffa a Emmy Watson. Ani jednoho z nich to nemrzí, protože mají oba dost napilno se svými aktuálními projekty, oba natáčejí doslova jeden film za druhým. Na Emmu Watson si už v dubnu můžete zajít do kina, hraje v novém snímku Kolonie. Daniel se objeví v červnu ve filmu Podfukáři 2.

 

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Podfukáři 2 • VIDEO: youtube