Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

To je vděk! Dcera Toma Cruise a Nicole Kidman nepozvala své rodiče na svatbu! Proč?

6. října 2015 | 10:15

Dovedete si představit, že byste nepozvali své rodiče na svatbu? Možná dovedete, ale stálo by vám to pak za následné vyčítavé reakce? Belle Cruisové, dvaadvacetileté adoptivní dceři Toma Cruise a Nicole Kidman, to za to zřejmě stálo. 

Těžko byste na první pohled poznali, že tato mladá žena je dcerou známé herecké dvojice, tedy Toma Cruise a Nicole Kidman. Ovšem podle smýšlení, hlavně toho náboženského, je nad slunce jasné, že jde o adoptovanou dceru těchto herců. Isabella Cruisová se totiž vydala v otcových šlépějích a i ona podlehla svodům scientologické církve. 

Dcera Toma Cruise a Nicole Kidman se vdala.
Autor: instagram

A v duchu této církve se v září vdala. Po ani ne ročním vztahu si vzala IT specialistu Maxe Parkera. K tomuto radostnému dni jí ale nemohla pogratulovat její matka, která na svatbě nebyla. Blízký zdroj uvedl médiím, že Nicole Kidman o celé události ani nevěděla. Údajně pár nechtěl u této životní události ani jednoho z rodičů, vše se mělo odehrát pouze v komorní společnosti. O tom, zda byl na svatbě alespoň otec nevěsty, který to celé financoval, se spekuluje. 

Těžko říct, proč rodiče ani její bratr nebyli pozváni na svatbu, která se odehrála v hotelu Dorchester v Londýně. Mladá nevěsta pro to ale určitě měla dostatečně dobrý důvod. 

Isabellu adoptovali Tom Cruise a Nicole Kidman v roce 1993, jejího bratra Connora o dva roky později. Manželé se rozvedli v roce 2001. Jedním z důvodů byla právě i scientologická víra, se kterou Nicole tak úplně nesouhlasila. Po několika letech pak přiznala, že rozvod, který byl iniciován ze strany Toma Cruise, byl pro ni bleskem z čistého nebe. Prý se snažila manželství ještě zachránit, avšak marně. 

Štastná rodina na začátku devadesátých let
Autor: instagram

Autor: red