Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Božská Gisele na obálce Vogue jen v kalhotkách

4. října 2015 | 06:00

Gisele se stala nejvíce vydělávající modelkou a oslavila to titulní stranou pro francouzský magazín Vogue, kde se předvedla jen v kalhotkách!

Gisele Bundchen sice v dubnu tohoto roku ohlásila, že končí s přehlídkami, ale i tak je zaneprázdněná až až. Její bankovní konto by o tom mohlo říct své, protože podle časopisu Forbes je Gisele za období od června 2014 do června 2015 nejlépe vydělávající modelkou světa, a to už dokonce podeváté v řadě!

Pětatřicetiletá kráska si vydělala 44 milionů dolarů, což je v přepočtu přes jednu miliardu korun. Na druhém místě se umístila Cara Delevingne a Adriana Lima, které si naproti Gisele vydělaly "pouhých" 9 milionů dolarů. 

Foto pro francouzské vydání Vogue, které fotografoval Mario Testino.
Autor: Instagram.com

Dvojnásobná matka zapózovala pro speciální říjnové vydání Vogue, kterým magazín oslavuje 95 let ikonických osobností na svých stránkách. Kromě modelkovských povinností Gisele také plánuje vydání exkluzivní fotoknihy se svými 300 snímky, mezi nimiž se budou nacházet i takové, kde je úplně nahá.

Jedná se pouze o limitovanou edici, k mání bude 1000 výtisků a všechny budou od modelky podepsané. Kniha za 700 dolarů vychází k oslavě dvacetileté kariéry této krásné brazilské modelky!

Autor: luh