Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Victoria Beckham si nechává odstranit tetování věnované Davidovi. Proč?

18. září 2015 | 06:00

Victoria má na zádech nápis v hebrejštině, který si nechala vytetovat v roce 2005 a který je věnovaný jejímu manželovi. Poslední dobou však bledne, protože Victoria se rozhodla podstoupit laserové zákroky pro jeho odstranění. Bledne snad i jejich láska? 

Zatímco její manžel David Beckham má už pěknou sbírku tetování a stále přidává, Victoria se jich rozhodla zbavit. Nápis v hebrejštině se jí táhne od šíje až na horní polovinu zad a znamená: "Já jsem svého milého a můj milý je můj". V poslední době je ale nápis značně vybledlý, protože Victoria dochází na laserové zákroky pro jeho odstranění. 

Další dvě tetování měla jednačtyřicetiletá módní návrhářka na zápěstí a ty si nechala odstranit několik let zpátky. Jedno bylo datum, kdy s Davidem obnovili svůj svatební slib, a druhé bylo napsáno v latině a znamenalo "znovu od začátku". S celou rodinou se totiž stěhovali do Ameriky, protože David v roce 2007 opustil Real Madrid a podepsal smlouvu s fotbalovým klubem Los Angeles Galaxy. 

Victoria Beckham a její bývalé tetování na zápěstí.
Autor: profimedia.cz

Proč se chce tedy Victoria zbavit tetování, která pro ni mají tak silný význam? Důvodem je to, že se za ně stydí a připadají jí laciná. Sice David na to měl jiný názor, ale Victoria si za svým rozhodnutím stála. Chce totiž, aby ji v módním průmyslu brali vážně.

Victoria a její tetování v hebrejštině věnované Davidovi.
Autor: Profimedia.cz

Neznamená to tedy, že by se jedno z nejsledovanějších manželství blížilo k rozvodu. Navíc podle jejich blízkého přítele je mezi nimi vše v pořádku a i když musí oba zvládat hodně stresu a práce, pořád jim to klape!

Video se připravuje ...
Petra Faltýnová: Tetování byl úlet a strašně to bolelo. • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: luh