Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Courteney Cox už není opuchlá! Botox splaskl?

25. září 2015 | 06:00

Před nějakým časem se herečka objevila na veřejnosti s poněkud napuchlým obličejem. Že by se i Monica Gellerová svěřila do péče plastických chirurgů?

Když Courteney Cox dorazila na společenskou událost v Los Angeles koncem srpna, nikdo si nemohli nevšimnout, že její obličej vypadá trochu jinak. Měla ho napuchlý a její jinak výrazné oči zanikaly. V minulosti se přiznala, že svůj vzhled podpořila botoxem, ale dle jejích slov by nikdy "pod nůž" nešla.

Představitelce Monicy Gellerové ze seriálu přátelé je už 51 let, ale kdekdo by hádal i o deset let méně. Jak se o sebe stará? Courteney je známá tím, že se vyhýbá slunečním paprskům a snaží se pleť hodně hydratovat a dopřávat jí vitamíny. Udržovat se atraktivní je pro ni důležité, což zdědila po své matce, která o sebe hodně pečovala. "Krása byla součástí mého života už od dětství. Moje matka je velmi krásnou ženou, nehonila se za kariérou, vychovávala čtyři děti, a přesto pro ni byl vzhled vždy důležitý," říká Courteney.

Courteney v září 2015: vyrazila na nákupy s kamarádkou.
Autor: Profimedia.cz

Nedávno si herečka, která se zanedlouho provdá za svého snoubence Johnnyho McDaida (38), vyrazila na nákupy s kamarádkou a vypadá opět jako její staré já, opuchlost je pryč. To je jedině dobře, kdo by chtěl být na svatebních fotkách oteklý?

Autor: luh