Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cher předvedla na pláži extravagantní modely. Nebojí se ani průsvitné krajky!

10. července 2015 | 06:00

Zpěvačka si užívá volný čas v Saint-Tropez na Francouzské riviéře. To by ale nebyla Cher, kdyby si na procházku pláží a městem oblékla obyčejný outfit. Paparazzi se překvapivě fotek v bikinách nedočkali, ale zato se můžete inspirovat džínami s výšivkami lebek a průsvitnými krajkovými kalhotami!

Osmašedesátiletá zpěvačka Cher je již několik desítek let stálicí světové popové scény. Spousta hitů, nespočet plastických operací a extravagantní modely ji drží dlouhou dobu na vrcholu.

I když víme, že tato popová „babička“ se ničeho nebojí, na pláži v Saint-Tropez všechny překvapila a do plavek se neodvážila. Přítomným se předvedla ve volných džínách a hnědém svetříku přehozeném přes hnědý, kožený top, chybět nemohly ani brýle a slaměný klobouk.

Cher na dovolené v Saint-Tropez
Autor: Profimedia.cz

O den dříve oblékla mnohem odvážnější model. Do města si vyšla v průhledných černých krajkových kalhotách a zvolila co nejúspornější spodní prádlo. 

Každý, kdo Cher zahlédl, musel vidět, že vypadá pořád skvěle. Skoro sedmdesátiletá herečka, zpěvačka, producentka, a dokonce i módní návrhářka strčila do kapsy i o dost mladší dámy.

Autor: mos, luh